Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. Umut Nas

Rehber Android'de Reklam Engelleme

Android telefonlarda dns ile reklamları engelleyebiliyoruz. Ayarları açıp arama kısmına dns yazın ve çıkan ilk sonuca tıklayın. Sonrasında özel dns link girme kısmına: dns.adguard.com yazıyoruz ve tüm reklamlardan kurtuluyoruz.
  2. Umut Nas

Aslan Figurunu Nerede Yaptırabilirim?

Böyle bir şey istiyorum, GS Twitter hesabinda gördüm, çok hoş. Nerede yaptırabilirim? GS Store'de satılsa keşke düşünmeden alirim.
  3. Umut Nas

City Taraftarının Paylaşımı

Ne düşünüyorsunuz, parasını bozdurmuş ve fazlalıktan dolayı sayamadığım kadar Türk Lirası elde etti.
  4. Umut Nas

Aynen Aşkım Uzi Falan Dinliyorum Bende

Sesi cok güzel keşke müziğe devam etseydi.
  5. Umut Nas

Asus, Gigabyte, MSI anakart için işlemci UV rehberi

Ryzen serilerinde UV şart gibi bir şey oluyor. GHz'ı turbo frekansına göre girin. Örneğin işlemcimiz 1600 AF ise turbo frekansı olan 3.6 GHz'sa sabitleyin, 3600 ise turbo frekansı olan 4.2 GHz'a sabitleyin. Şimdi rehberimize başlayalım. İlk olarak Asus Anakart için anlatacağım. PC açılırken...
  6. Umut Nas

iPhone X ile çektiğim fotoğraflar

iPhone X ile cekmis oldugum resimler ile sizi bas basa birakiyorum: Cogu resim 2X veya 3X'te cekilmistir. https://forum.modartpc.com/media/albums/iphone-x-ile-cekilmis-resimler.1/ Fotograflar hakkinda dusunceniz nedir? Cekim kalitesi vs. dusuk isikta pek de performansli sayilmaz ama 2017'de...
  7. Umut Nas

Rehber RDR Online Hızlı Para Kasma

Size RDR Online'da Collector mesleği ile nasıl kolay para kasabileceğinizi anlatacağım. Collector mesleği; haritada belli başlı yerlerde bulunan itemleri bularak yine haritada bulunan Madam Nazar adlı ablaya bu itemleri satarak yapılıyor. Öncelikle Madam Nazar'ı bulup Collector mesleğini...
  8. Umut Nas

Ekstra program yüklemeden oyun içi değerlerine bakma

Selamlar, bugün nvidia kartlarda ekstra program yüklemeden ekran kart kullanımı, kart değerlerini bakmanızı göstereceğim. GeForce Experience beta sürümünü kullanmanız gerekiyor. İndirme linki: Download GeForce Experience Beta | NVIDIA GeForce Experience yükledikten sonra, ayarlar sekmesine...
  9. Umut Nas

Rehber Sabit 60 FPS Sorunu

Sabit 60 fps sorunu yaşayan arkadaşlar için bi rehber hazırlamaya karar verdim. Öncelikle sabit fps Vsync kaynaklanır. Vsync- Ekran Hz göre fps ayarlayan bir teknolojidir. Örnek 60Hz bir monitörünüz varsa Vsync teknolojisi açık olduğu zaman fps’iz 60 sabitlenir. Peki Vsync kapatılır ...
  10. Umut Nas

Dolar 23 TL'yi Geçti!

Ekonomimiz sahlaniyor, dolarimiz ucuyor. Ne düşünüyorsunuz?
  11. Umut Nas

Rehber Samsung DeX Kullanımı (TV)

Samsung cihazların nimeti olan DeX nasıl nasıl kullanilir, onu anlatacağım. Adim 1: Bildirim panelinden DeX'i acin. Adım 2: Televizyonu seçin: Adim 3: Simdi basla diyerek yansitmaya gecebilirsiniz. Artik DeX moddayiz, uygulamalarinizi televizyonda kullanabilirsiniz. Ekran goruntusu...
  12. Umut Nas

Şu Kağıt 11.500 TL :)

Ekonomimiz uçuyor yahu :) 500 birim burada 11.500 TL.
  13. Umut Nas

TransferMarkt Sezonun Oyuncusu Seçmeleri

Bu linkten girip Lig secimi yaptiktan sonra oyunculari secebilirsiniz: https://www.transfermarkt.com.tr/api/spielerDerSaison/tmWahl
  14. Umut Nas

macOS 14 Sonoma Tanitildi!

Detaylar eklenecektir...
  15. Umut Nas

Sigaraya 5TL ZAM!

Bazi haber kaynaklari sigara zam geldi diyor. Buna göre fiyatlar 38 TL ile 42 TL arasında değişiyor. Ne dusunuyorsunuz?
  16. Umut Nas

Dolar 21 TL'yi Geçti!

Ne dusunuyorsunuz?
  17. Umut Nas

Yok ya Ne ısınması

Alt tarafı bi 63 dereceyi gördü, su anda sisedeki sular eridi.
  18. Umut Nas

Evrenin En Büyük Kozmik Patlamaları

Evrende süpernova gibi bir çok güçlü patlama gerçekleşiyor ama bazılarının gücü inanılmaz boyutlara çıkabiliyor. peki bu güne kadar keşfettiğimiz en güçlü patlamalar hangileri?
  19. Umut Nas

Galatasaray Taraftarı Sampiyonluk Kutlamalarında HudaPar Bayrağını Yakti!

Taraftarların bu tutumu hakkinda ne düşünüyorsunuz?
  20. Umut Nas

Nereleri Ziyaret Ettin?

Türkiye'de ziyaret ettiğiniz şehirleri işaretleyebileceğiniz bir websitesi. Sizin haritanız nasıl görünüyor? TurkeyVisited Benimki böyle:

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.