Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. Hamza Ensar Sağlam

5600g sistem 7500tl

Eh, bir daha Vatan’nın PC’den anlamayan boş insanlarına bilgisayar hakkında danışmazsınız artık öğrenmişsinizdir bu zamana kadar 😀
  2. Hamza Ensar Sağlam

NVMe M.2 SSD dosya aktarım hız sorunu

Kronik sorunlu olduğunu dile getirmiştim. Geçmiş olsun. Değişim yapsalar bile aynı sorunu tekrarlaması muhtemel. Belki şansına sorun yaşamazsın.
  3. Hamza Ensar Sağlam

Video Üçü Bir Arada 😁 MSI Prospect 700R, Z790 DDR4 ve ATX3.0 PSU

MSI yine PSU işini becerememiş. Yabancı kaynaklara göre genel hatalarına bakarsak rakiplerinden daha kötü. Bir MSI klasiği Hold-Up Time yine pek iyi ayarlanamamış.
  4. Hamza Ensar Sağlam

İnceleme Corsair MP600 1 TB M.2 NVMe SSD

İyi forumlar. Bu incelemem1 TB boyutunda, PCI-e 4.0 X4 standardına sahip, 4950/4250MB/s okuma yazma hızlarına sahip, kaliteli bir soğutucu ile gelen Corsair MP600 1 TB M.2 SSD hakkında olacak. SSD'yi yanlış hatırlamıyorsam 1 yıldır kullanuyorum . Ürünü indirim ile 1700 TL'ye İtopya üzerinden...
  5. Hamza Ensar Sağlam

5600g sistem 7500tl

Bu sistem daha kaliteli bileşenler barındırıyor buyur: Link Removed Link Removed Link Removed Link Removed Link Removed Link Removed
  6. Hamza Ensar Sağlam

5600g sistem 7500tl

Peki tam bütçen nedir?
  7. Hamza Ensar Sağlam

5600g sistem 7500tl

Kasa-PSU ve SSD dışında iyi seçimler. SSD ısınma sorunlu bir SSD, daha iyisi bulunurdu. Kasa hem hava akışından hem de çöp PSU'sundan kaybetti. 1670268087 Toplama uygun mudur?
  8. Hamza Ensar Sağlam

Soru Hangi SSD Daha İyi ?

O konuda haklısınız ama JD SSD’den memnun olanda var. O yüzden imkan varken ben bu SSD’nin alınmaması taraftarıyım, o bütçede daha sağlam alternatifler var zaten.
  9. Hamza Ensar Sağlam

İnceleme Gigabyte WaterForce X 360 kapsamlı inceleme

Kablolamayı daha iyi hale getirebilirim ama uğraşasım gelmiyor. Kablolamayı pek sevmiyorum 😀
  10. Hamza Ensar Sağlam

Sistemde sıvı soğutma ve işlemci değişti hocam yine de sağol ☺️ Renkleri düzelttim o zaman için uğraşmamıştım, öylesine çektiğim bir fotoğraftı. Sistemin şimdiki hali: Şu an kullandığım sıvı soğutucu LF2 360 ARGB. O hali ile fotoğraf çekmemişim, çektiğim zaman unutmazsam konuyu güncellerim.
  11. Hamza Ensar Sağlam

Beni kendi kullandı ve sorun çıkardı diye kronik sorunlu hükmü koyan kişilerle aynı kefeye koyma, 2 yıldır başka forumlarda onlara karşı savaş veriyorum. Sadece örnek gösterdim ben. Ayrıca sorun yaşayan çok kişi var. Ayrıca hiç sorun çıkarmıyor demek değil benim o yazdığım. Onu Samsung 870...
  12. Hamza Ensar Sağlam

Hocam son kısmı okursanız Aida64 ile yapmıştım. Bu inceleme aslında biraz eskidi, onun üstüne çok parça değiştirdim sıvı soğutucumda dahil. Ama o soğutucunun takılı olduğu fotoğraf var sanırım. Evet varmış.
  13. Hamza Ensar Sağlam

NVMe M.2 SSD dosya aktarım hız sorunu

Kioxia olan iyi değil, kronik sorunlu. Ama A2000 il KC2500 arasında dosya aktarımı olurken sorun çıkmaması gerekiyor.
  14. Hamza Ensar Sağlam

Neden aynı sorunlar WD Green’de çıkmıyor? O da çok fazla satılan bir SSD. 2 yıl önce bu SSD’ye sorunlu denmiyorken başkasının bilgisayarı için taktığımda onda da sorun çıkmıştı direk iade etmiştim…
  15. Hamza Ensar Sağlam

Yardım Kulaklık önerisi

Çok az bir şey çıkarsan Hyperx Cloud Alpha öneririm.
  16. Hamza Ensar Sağlam

Kingston A400 kronik sorunlu bir SSD. Samsung'u kullanmalısın lakin o da eski model artık aklında bulunsun.
  17. Hamza Ensar Sağlam

PCI-E kablolari

Herhangi bir sorun yok. Hayırlı olsun.
  18. Hamza Ensar Sağlam

İyi forumlar. Bugün uzun zamandır kullanıp bol bol deneyimlediğim soğutucum Waterforce X360'ı inceleyeceğim. Mazur görün ki kendim fotoğraf ekleyemeyeceğim. Soğutucuyu çıkarıp eklerdim lakin termal macunum kalmadı😀 İlk olarak tasarım ve ölçülerden başlayalım. İlk önce radyatöre baktığımız...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.