İkisi arasından samsung tabiki.
Kingston için kronik denilemez. Çok satıldığı için çok şikayet normal. Tabi kaliteli diyemem. Giriş seviye.
🤨 demek wd green hiç sorun çıkartmıyor 🤨Neden aynı sorunlar WD Green’de çıkmıyor? O da çok fazla satılan bir SSD. 2 yıl önce bu SSD’ye sorunlu denmiyorken başkasının bilgisayarı için taktığımda onda da sorun çıkmıştı direk iade etmiştim…
🤨 demek wd green hiç sorun çıkartmıyor 🤨
🤨 demek arkadaşına taktığın ssd sorunlu olduğu için o ssd kronik sorunlu oluyor 🤨
Yukarı bakarsan övdüğüm bir durum yok. Bütçe dahilinde tercih edilebilir. 4 yıldır sorunsuz kullananı da gördüm. Alıp değişim isteyenleri de. Genelde değişim sonrası sorunları çözülüyor. Bu veya wd green , yıl geçtikçe hızları düşüyor. Bütçe varsa daha üst segmente bakılmalı tabiki.Beni kendi kullandı ve sorun çıkardı diye kronik sorunlu hükmü koyan kişilerle aynı kefeye koyma, 2 yıldır başka forumlarda onlara karşı savaş veriyorum. Sadece örnek gösterdim ben. Ayrıca sorun yaşayan çok kişi var.
Ayrıca hiç sorun çıkarmıyor demek değil benim o yazdığım. Onu Samsung 870 Evo’ya da yazıyoruz hiç kelime değiştirmeden. Sadece daha az sorun çıkarıyor, kronik sorunu da yok zaten. Sadece giriş seviyesi bir SSD.
Yukarı bakarsan övdüğüm bir durum yok. Bütçe dahilinde tercih edilebilir. 4 yıldır sorunsuz kullananı da gördüm. Alıp değişim isteyenleri de. Genelde değişim sonrası sorunları çözülüyor. Bu veya wd green , yıl geçtikçe hızları düşüyor. Bütçe varsa daha üst segmente bakılmalı tabiki.
Bu elinizdeki SSD'ler kullanılmış ise sağlık durumları nasıl? Hangisi iyi durumdaysa bugün için o daha iyidir.Merhaba dostlar elimde 2 adet SSD disk var.
Kingston a400 ve Samsung Evo 840 ikiside boyut olarak aynı 240 GB.
Sorum işe su hangi SSD daha iyidir ?
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.