Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. Hamza Ensar Sağlam

İsyanım Var Ulan dediğiniz şeyler neler?

@ModArt Levon isyanım çok bilmiş cahil cesaretlilere 😀 Uğraş uğraş bitmiyorlar, insanı hayattan bezdiriyorlar.
  2. Hamza Ensar Sağlam

Kasa Üstündeki ''TYPE C'' Çalışmıyor

Anakartınızda bu portu arayın: Bu porta takılması gerekiyor. SATA ile karıştırmayın.
  3. Hamza Ensar Sağlam

İnceleme ASUS ROG STRIX Flair 2 Animate Kapsamlı İnceleme

PBT keycapsleri sırf İngilizce düzene özel yapmaları benimde hoşuma gitmedi. Diğer dediğin özellikler rakiplerde de olmadığı için eksi vermedim, teşekkürler.
  4. Hamza Ensar Sağlam

İnceleme ASUS ROG STRIX Flair 2 Animate Kapsamlı İnceleme

Mekanik klavyeler artık ihtiyaçtan çok zevk ve görüntü için alınmaya başlandı. Markalarda bundan dolayı görüntü ve anahtarların verdiği zevke odaklanmaya başladılar, ASUS'ta bu markalardan birisi. ROG Flare Serisinin ikinci klavyesi olan ROG STRIX Flare 2 Animate oyuncular için sınıfında...
  5. Hamza Ensar Sağlam

5600g sistem 7500tl

Haqqus daha yeni yeni düzgün sistemler toplamaya başladı. Bir kaç ay önceki sistemlerinin çoğu tartışmaksızın çöptü 😃
  6. Hamza Ensar Sağlam

Sappire readon rx 6600 pulse 4899 tl

Bir kaç haftadır 5100 civarlarındaydı bu kart. İndirim kategorisinde son bir kaç günde veya son bir kaç saatte indirime girmiş şeyler paylaşılır.
  7. Hamza Ensar Sağlam

Sappire readon rx 6600 pulse 4899 tl

Zaten bu civarlardaydı. Yine de iyi fiyat.
  8. Hamza Ensar Sağlam

5600g sistem 7500tl

Sırf coil whineyi bildiği için bilgili olmuyor bence :)
  9. Hamza Ensar Sağlam

Laptop ekranı blurlu pastelli gibi

Ekran kartı sürücünü güncel değilse güncelleyebilirsin, video oynatılırken ekran kartı kullanılıyor. Hangi programlarda sıkıntı yaşıyorsun?
  10. Hamza Ensar Sağlam

Monitör tavsiyesi ?

Link Removed
  11. Hamza Ensar Sağlam

İnceleme Asus TUF K7 Gaming Klavye İnceleme

Şu an satıldığı fiyatı berbat. 1500 civarlarına XPG Summoner gibi bir rakibi varken hem de... Şahsen ben 1500 TL olsa da tercih edilmemesi taraftarıyım. İnceleme sonunda paylaştığım linkten ses kaydına bakarsanız berbat bir yay sesi var.
  12. Hamza Ensar Sağlam

Klavye önerisi lazim

Bu bütçede mekanik bakmayın zaten. Bütçe artarsa: Link Removed
  13. Hamza Ensar Sağlam

Şahsen ASUS'un hiç bir işini beğenmiyorum bende artık. Sırf hotswap olduğu için Flare 2 Animate aldım, onun dışında ASUS olan her şeyimi değiştirdim. Teşekkür ederim.
  14. Hamza Ensar Sağlam

İnceleme ASUS TUF K7 Klavye Teardown ve Uzun Kullanım Testi

İyi forumlar. 1 yıldır bu klavyeyi kullanıyorum. Teardown: Klavyeyi yaklaşık 1 yıl boyunca kullandım. Klavyeden iki tane şikayetim var. Birisi yay sesi diğeri berbat bir yazılıma sahip olması. Yay sesi için ses kayıtları: Yavaş basışta: Link Removed Klasik kullanım: Link...
  15. Hamza Ensar Sağlam

Merhaba arkadaşlar, bu incelemem ripple efektine sahip, makro özellikli, optik switchli, ayrılabilir bilek destekli ve su geçirmez olan Asus TUF K7 mekanik klavyem üzerine olacak. Ürünü 1 yıldır aktif olarak kullanıyorum. Tek bir sorunu ile karşılaştım, bazı tuşlarda yay sesi sorunu...
  16. Hamza Ensar Sağlam

5600g sistem 7500tl

Bu konuda size katılıyorum lakin bu mesajınızdan önceki mesajlarınızda tam tersi Vatan'ı savunuyormuş gibi bir tarzda mesaj yazdığınız için sizinle tartışma gereğinde bulundum. Ayrıca aynı fikri ters üsluplar ile olsa dahi savunmamıza rağmen tartışmaya devam etmeniz bana daha ironik geldi :)
  17. Hamza Ensar Sağlam

5600g sistem 7500tl

Sonradan mesajımı düzenledim, kontrol edersiniz. Öyle diyebilmem için tek tek tüm çalışanları kontrol etmem gerekmez. Sizin mantığınızla gitmemiz gerekirse JD SSD'nin kronik sorunlu olduğu kanısına varabilmek için tüm SSD'lerini kontrol etmemiz gerekir, bu işler böyle yürümüyor. Vatan'ın şu an...
  18. Hamza Ensar Sağlam

5600g sistem 7500tl

O zamanlar eskidendi. Mazi şu an işimize yaramaz, yani mağazanın eski haline bakarak şu an iyi olduğu kanısına varamazsınız. Vatan çok değişti :) Bilmediğiniz konularda bir daha kesin hükümlü ve agresif bir üslup ile yazmazsanız sevinirim. İyi forumlar.
  19. Hamza Ensar Sağlam

5600g sistem 7500tl

Bu işleri bilen insanlar öyle çöplüklerde çalışmayı kendilerine yediremezler 🙂 Oraların ne halt olduğunu çok iyi biliyorlar senin aksine. Bir şeyler biraz dokunmuş gibi, Vatan’da çalışıyorsun sanırım. Bu kadar savunduğuna göre…
  20. Hamza Ensar Sağlam

5600g sistem 7500tl

Vatan çalışanları bir şey bilseler bile doğru yönlendiremezler 🙂 Çünkü onların bazı ürünlerden belirli miktarda satmaları gerekiyor. Satmazlarsa aylık daha az alıyorlar 😃 Ayrıca o işlerden anlayanlarda öyle çöplüklerde çalışmıyorlar. Aynı durum Mediamarkt ve Teknosa içinde geçerli.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.