Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. Hamza Ensar Sağlam

Öneri Klavye Önerisi

Klavyede her şey switch olsaydı Gamepower en iyi klavye üreticisi olurdu 🙂 Sorunlu olduğunun kaynağını atar mısın? Ben tam tersini kanıtlayabilecek kadar öneri konusu ve inceleme konusu linki atabilirim buraya.
  2. Hamza Ensar Sağlam

Öneri Klavye Önerisi

Redragon’da Çin markası ama büyük ihtimalle senden daha yaşlı bir marka 😀 Daha önerdiğin markanın aslında marka olmadığını, fason üretim markasız ürünlere marka bastığını bile bilmiyorsun. Evet, eski bir ses sistemi üreticisi lakin klavye üretmiyor. Önerdiğin klavye hiç bir yerde kullanılmıyor...
  3. Hamza Ensar Sağlam

Öneri Klavye Önerisi

Evet çok iyi bir markadır ve uzun zaman boyunca bir sürü kişi tarafından önerildi, memnun olmayanda bulamazsın. Senin şu fason Çin’den getirtip üstüne logo basma klavyenden çok daha iyi 🙂
  4. Hamza Ensar Sağlam

Öneri 2x8 CPU Pin Konnektörlü PSU Önerisi

Cooler Master’in o modeli o kadarda iyi değil. RM850 rakibi diyebiliriz ona ancak. RM850X al geç.
  5. Hamza Ensar Sağlam

Ekran kartı ile bağlamasaydın iyiydi. Tek 8 pin ile çalışma olayı anakarta bağlı. Çoğu anakart 8+8 varsa ikisini de doldurmanı ister.
  6. Hamza Ensar Sağlam

Soru Bu ay içinde indirim var mı bildiğiniz?

Ülkemizde bilmediği konuda kesin hükümlü fikir belirten çok maalesef.
  7. Hamza Ensar Sağlam

Yer yer Linus Tech Tips'te ki fix 2019 VRM tier list yetersiz geldiğinde yabancı incelemelerden kendim karşılaştırıyorum.
  8. Hamza Ensar Sağlam

650W modellerin genelinde olduğunu belirttim. O modele özel bir şey demedim. Ekleme: Diğer mesajımı alıntıladığını sandım. 800W'lik modeli kastettim tabii ki de.
  9. Hamza Ensar Sağlam

VRM bakımından iyi değiller. Linkini attığım Pro VHD'de Wi-Fi var.
  10. Hamza Ensar Sağlam

Bundan bahsetmiyor musun? Link Removed Bundan bahsediyorsan bunda zaten 2X8 CPU pini var. Zaten 850W'yi bırak çoğu 650W PSU'larda da bu kablodan iki tane var, olmaması saçmalık.
  11. Hamza Ensar Sağlam

PC bileşenlerinde yorumlar çok değersizdir ve aldatıcıdırlar. "2 gün kullandım bozulmadı bak taş gibi ürün"... RM850X önerdiklerimin arasında en iyisiydi, alabilirsiniz.
  12. Hamza Ensar Sağlam

Sinerji'de satılanda 2021 versiyon. Ben 2019 kullanıyorum. 2019'un stoğu kalmadığı için fiyatını şişirmişler. 2021 alabilirsin.
  13. Hamza Ensar Sağlam

O PSU o kadarda iç açıcı değil. Cooler Master PSU işinde genel olarak çok iyi bir marka değil. Ayrıca: Link Removed Bu bütçede bundan daha iyisini bulamazsın. 1670417897 Link atabilir misin? 2X8 CPU pini var tabii. Bu modelin iki versiyonu var. 2019 versiyonu çok daha sessiz.
  14. Hamza Ensar Sağlam

B550 almaya değer tabii. Link Removed Görüntüsüne aldanmayın, sağlam anakarttır.
  15. Hamza Ensar Sağlam

Anakart için bütçe belirtebilirseniz iyi bir anakart önerebiliriz. BIOS güncellemesi olmadan 5600'ü B450 anakartta kullanamayacağınızı biliyorsunuzdur umarım. Eski nesil bir AMD işlemci veya BIOS Flashback gerekiyor.
  16. Hamza Ensar Sağlam

Bütçe? RM850X, Sharkoon Coolzero, High Power Performance GD bakabilirsin. İndirimde bulunursa Thermaltake GF1'de bakılabilir.
  17. Hamza Ensar Sağlam

Öneri Klavye Önerisi

Az bir şey koyup buna yönelmelisin: Link Removed
  18. Hamza Ensar Sağlam

Soru Aerocool Cylon 4F alınır mı ?

Önermiyorum. O bütçede ID-Cooling SE-224-XT çok daha iyi olur.
  19. Hamza Ensar Sağlam

Kasa Üstündeki ''TYPE C'' Çalışmıyor

Arkadaşa sadece Type-C portunun şekli ve ona takılması gerektiğini belirtmek yetiyor. Zaten anakartında bulamazsa yoktur, iş biter. Arkadaş zaten USB portları ile sorun yaşamamış. Hadi onu geçtim fotoğraf seçimi de yanlış. Bilgisayar konusundan anlayan çoğu kişi bile o fotoğraftaki portun USB...
  20. Hamza Ensar Sağlam

Kasa Üstündeki ''TYPE C'' Çalışmıyor

O port USB 3.0 Tip A portu sanki :) Bir de kırılmış o fotoğraftaki. Kablonun başı kalmış portta.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.