Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. Sea

PUBG böyle hata veriyor?

https://ninova.itu.edu.tr/tr/dersler/bilgisayar-bilisim-fakultesi/22/blg-322/ekkaynaklar?g1216148
  2. Sea

PUBG böyle hata veriyor?

kullanıyorsan x1 chipset paylaşımını x8 x8 diye ayırıcan eğer dma kartı kullanmıyorsan araştırmana bile gerek yok..
  3. Sea

PUBG böyle hata veriyor?

DMA kartı kullanıyor musun?
  4. Sea

MSI MPG Z690 sistemde XMP açınca çökme

try it voltajları garanti değildir onlar bazı handpick ramlerde veya silicon lottery ile olabilcek denenebilir hazır profiller 1.4 v ile dene olmazsa 1.45 e çık safe bunlar elinde hynix a die var ztn
  5. Sea

Hepsiburada değişim için 7900XT önerdi

7900xtx ile arasındaki fiyat farkını kendim ödemeyi kabul edip saphire 7900xt yi nakit saymalarını isterdim ve 7900xtx i 200 dolar daha fazlaya alırdım.
  6. Sea

Soru İşlemcilerimizi ne kadar kullanıyoruz?

Zenginlik ölçün 5-6bin dolar olmasın hobi ve işi için yapanlar arasında bir denge yok - İ5 13600K 4090 ı bottleneck etmiyorsa ozaman her 4090 alanın i5 13600K alması yeterlidir felsefesine çıkıyor verdiğin örnek ki yanlış ölçütlendirmede clock yükselirse instructions aynı kalır fakat clock...
  7. Sea

2K da ekran kartı %100 demek istedi herhalde
  8. Sea

yakın zamanda izlediğiniz en iyi sinema film nedir?

İzleyiceğimiz geliyormuşş https://www.youtube.com/watch?v=bK6ldnjE3Y0
  9. Sea

dtbo.img Doğrudan Flashlanabilir mi?

Frekans tepkileri inanılmaz tabi bide
  10. Sea

Bi aralar EQ da frekans referanslarını yukarı çekip bu etkiyi başarabildiğine inanlar vardı EQ ile oynuyor olmasın Mükemmel bir hedef mobildede hem düşük ohm lularıda var... https://www.64audio.com/collections/custom-iems
  11. Sea

İphone adam akıllı hi res veya düzgün bir müzik için bt desteklemediğinden ötürü bu konulara hiç girmedim sadece Pc de ekipman/stüdyo ekipmanları/bileşen detayları biliyorum.Mobilde ise Bluetooth ile qc35ii kullanarak yetinmeye çalışıyoruz işte.
  12. Sea

Kulaklıkların ne bu arada :?
  13. Sea

Lossless kayıtlara erişimin var ve bunları telefona uncompressed atıyorsan saygı duyarım fakat hi-res destekli headphonelar alıp spotify kullanınca ses kalitesini yükseğe çekip bir fark yaratabilceğini düşünen çok insan var umarım konuştuğumuz konu bununla alakalı değildir ve lossless flac...
  14. Sea

Kapasitör bir şekilde tutabildiği gücü arttırabiliyorsa ki bu üretici uygun görmediği için yüksek bir sınıflandırmada yer almamıştır basitçe yinede vereceği sesin şiddetinin hz ile olan bağlantısı ne alaka onu anlamadım 65hz oc ile ses şiddeti artışı ne alaka - Dediğin olay şunda olabilir...
  15. Sea

Amfi Dac codec kapasitör derken bir telefondan beklentin üreticinin sınırları içerisinde olmalı bahsettiğimiz olay bir anakartda olsaydı dene derdim fakat bu bir telefon ve amacı telefon olmak. Parmağım ile kullandığım bir şeyin kapasitörlerine güvenip cihazda üreticinin uygun gördüğü...
  16. Sea

Yardım Furmark Nasıl Kullanılır? Kullanırken Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir?

3D mark ta Port Royal ve bu sırada memory controller yük yüzdesi anlık çekirdek saat hızı güç tüketimi ve memory hızını izlemen yeterli olucaktır.
  17. Sea

Öneri Ryzen 7 5700X ve 5800X?

5600x alıp noctua nh-d15 veya Redux U12 S alabilirsin,eline ekstra para geçince işlemciyi 2.el satıp 5800x3D alırsın. 5800x için 240mm yeterli. tam yük altında uzun renderlar alıcaksan tercihin 360mm olabilir ama oyun için bir 240mm AIO yeterlidir.
  18. Sea

Yardım Furmark Nasıl Kullanılır? Kullanırken Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir?

Furmark RTX serisi için yeterli değildir. RT kullanırken referans modelden daha düşük bir güç destekliyorsa RT kullanımında çekirdekten veya memory den frekans düşürerek tasaruf yapmak zorunda kalabilir veya crash verdirtebilir. 3dmark RTX serisinde önerimdir.
  19. Sea

4.6 düşük değil mi ya AI OC ile 5 ghz stabil yapmıştık arkadaşın sistemi. 0 Errors OCCT 7.3.3 Small SSE (non AVX) 2 hour VCore: 1.34v VROut: 1.26v Package Power: 219w Current: 185A Package Temp: 91 c VRM Temp: 67 c
  20. Sea

Cahil, Kendini Beğenmiş Birisi Bilgisayar Alırsa!

Çevrem bide soralım o biliyor diyip geldiğinde bütçeye göre itopya ile tek tek parçaları en ucuzundan alıp toplamayı kıyaslayıp yardımcı oluyorum 21 yaşında birisinin gt 710 performans videosu attığında anlamayacak kadar ... olması üzücü.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.