Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. Sea

Yeni yıldan beklentileriniz?

Enflasyon oranları haricinde gayet memnunum,düzelmesi dileğiyle...
  2. Sea

XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24 GB 384 Bit 20 GBPS GDDR6 25999 TL

İddalı fiyat 6950xt ler (sıfırı) 15k ya satıldığından beri ilgimi bu kadar çeken bir ürün/fiyat olmamıştı.
  3. Sea

Tanımadığım bir kızla nasıl sohbete başlayabilirim? (BİTTİ)

Egefitness ile 15 dakikalık eğitimin ardından aldığın gazla gidip hoşlandığını itiraf ediyorsun:cool:
  4. Sea

Soru Sıvı soğutma çift taraflı fan ?

Thermal grizzly ürünlerinden sonra Arctic mx5 tercihim. iletkenlik katsayısında sallama rakamlar girilebiliyor çok güvenmiyorum.
  5. Sea

Yardım Monitör kırmızı nokta sorunu

Kablodan böyle bir artifact olmaz monitör kaynaklıdır stuck pixel Link Removed Bi dene
  6. Sea

Sizce yaptığım Main Menu Nasıl Olmuş?

UE için ücretsiz dağıtılan içerikleri senelerdir biriktirmek kolay bir çözüm.
  7. Sea

Sizce yaptığım Main Menu Nasıl Olmuş?

Paint de karelere isim yazıp yaptığım sunum ödevlerinin başlık sayfasına benzemiş.:sneaky:
  8. Sea

RX 7900 XT ve RX 7900 XTX Satışta

İtopyada 4 bin lira fazlasına 4080 satılıyor bu fiyatlandırmayı anlamıyorum.
  9. Sea

Hangi CPU'yu tercih ederdiniz?

Kurulabiliyor ama E coreların hibrit sistemi 11 de düzgün çalışıyor.
  10. Sea

Hangi CPU'yu tercih ederdiniz?

i9 13900K ve çıkınca i9 13900KS 2x16 7200mhz cl34 team group ram - i9 13900ks ile ise 8000mhz cl36 team group kiti z790 Apex 4090 Strix Seasonic Prime TX 1600 360x2 Cpu için bakır radyatör + D5 pompa + 12 adet Noctua Ax25 Chromax 360x1 kalın radyatör gpu için + D5 pompa + 6 adet Noctua Ax25...
  11. Sea

Soru Valorant ekran kartının %100 kullanılması normal midir?

Sıcaklıklar normal hiçbir şeyi elleme herşey normal kafanı da çok takma.
  12. Sea

İnceleme iPhone 14 Pro Max

Hiçbir sıkıntı yok stabilizasyonda gayet iyi çalışıyor mikrofonları vesayre xlr mikrofon kalitesinde parlaklık burn in vesayre sıkıntılarıda yok.
  13. Sea

Hiçbir sorunu görmedim ve telefonu senede bir kesinlikle suya sokmuş oluyorum spigen though armor ile birlikte kullanıyorum telefonda bir çizik bile yok ama kılıf çizik içerisinde vesayre hiçbir sıkıntısı yok telefon Amerikadan gelmişti daha Türkiye de kimsede yokken uçaktan elime geldiği günden...
  14. Sea

İphone X kullanıyorum her haltı yeterli ama sırf batarya için bir 14 pro max alırdım ne işlemcisi ne kamerası ne de ram i yetersiz geliyor hiçbir sıkıntısı yok ama şu batarya var ya batarya... 2023 olucak yıl biz halen daha hergün telefonu şarja takıyoruz lan yeter artık sırf gidip Android...
  15. Sea

Yardım Ryzen 5 5600 işlemci L1 önbelleği ve L2 önbelleği farkı

Ne olması gerektiğini yazmadım ve konunun o kısmını yorumlamadım bile.
  16. Sea

Öneri Ryzen 5 5600X Soğutucu Tavsiyesi

Ne düşündüğümün önemli olmadığını düşünüyorum. Noctua tarafının ise artan maliyetler yüzünden 2. fanı çıkartmak zorunda kaldığı belli.
  17. Sea

NVlink ve Workstation

4090Ti (titan denilebilir) leaklerinde 48gb gddr6x ve Nvlink köprüsü var quadro terimini bırakabilirizde parası bol olan en iyisini alıyım derken alsın diye RTX ismiye üretmeye devam ediyorlar eski algı olan Quadro ve Tesla sadece iş içindir algısı artık yok RTX 8000 RTX 6000 vesayre diye de...
  18. Sea

NVlink ve Workstation

Şuan için chiplet tasarımları ön planda sli/nvlink ise AI,Render ve Yüksek VRAM gerektiren programlar haricinde ölü denilebilir yakında 2 adet 4090 die ının birleştirilip Quadro RTX 8000 Vesayre diye duyururlarsa şaşırmam...
  19. Sea

NVlink ve Workstation

Nvlink köprüsü ile birbiriyle iletişim kurabiliyorlar PCİE üzerinden değil onlar cpu ya gidiş dönüş otobanları denilebilir. RDR2 de 3090ti Sli ile %50 nin üzerinde performans alan bir yt kanalı var ama 4k da oynatıyor günümüz 4090 ını ile aynı performansı alıyor. https://www.youtube.com/@XCraftllc

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.