Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. Sea

Format atamıyorum

Windowsdan resetle pek bir farkı yok. her şeyi sil seçeneğide herşeyi siliyor eğer amaç buysa.
  2. Sea

GIBIRNet'ten Uzak Durun Lütfen Dertsiz başınıza dert almayın

Süperonline da eve gelip kurdu hiçbir problem çıkartmadı sağolsunlar dedikleri hızları GPON altyapılarıyla fazlasıylada veriyorlar.
  3. Sea

12100f işlemcili bir bilgisayar aldığımda ekran kartı almaya ihtiyacım var mı?

K = overclock için resmi destek ve intel fabrikasından çıkmadan önce frekanslarda stabilitesi test edilmiş işlemcilere verilen kod F = işlemci içerinsindeki grafik yongası çıkartılıp 10 dolar ucuza satılması için yapılan grafik modülü olmayan işlemci birimlerine verilen ad. 1669116606 -...
  4. Sea

Yardım 13600k işlemci için hangi parçaları almak daha mantıklı?

AMD ekran kartlarını Warzone için önermiyorum kesinlikle Nvidia daha stabil ve neredeyse tüm Esport titlelarında daha başarılı. 1669116029 Link Removed Böyle bir sistem tercih ederdim bütçenizde flex olduğunuzu belirttiğinden dolayı... Z690 seçip AI OC yaparsanız anakart zaten stabil ayarları...
  5. Sea

Yardım 13600k işlemci için hangi parçaları almak daha mantıklı?

Selamlar... i7 13700k tercihi güzel olur 100 euro farkla i9 13900k ile aynı performansta ve cache e sahip bir işlemci almış olucaksınız. 3070Ti VRM olarak ihtiyacı 3090 gibi bir karta yakın olmadığından ötürü alacağınız her 3070ti yüksek ihtimalle sıkıntı çıkartmaz ama ben 3070ti almazdım...
  6. Sea

İncehesap Kasım İndirimleri

Link Removed Daha iyi bir indirim görmedim
  7. Sea

Video Uzun Menzilli Füze Üretmemiz Yasak Mı?

Ayhan Bey bu sınırda köylerimize nasıl halen daha roket düşebiliyor İsrail İron Dome u vesayre alınamaz teknolojiler değilken niye önemsenmiyor ? https://www.hurriyet.com.tr/gundem/gaziantepe-suriyeden-atilan-4-roket-mermisi-dustu-42174108 1669042115 Kendimi bildim bileli hep Suriye sınırı...
  8. Sea

Son Dakika Amasya'da Tiyatro Oyuncularını Taşıyan Minibüs kaza yaptı!

Mantıklı değil ama üstten açılmış merdivenle mi çıkıp üstten açıcaklar açsalar yere yakın yerden açarlardı herkes yürüyemiyor sonuçta adamı dışarı dümdüz çıkartman lazım öyle bir açıdan nasıl vericen sedyeyi vesayre.
  9. Sea

Son Dakika Amasya'da Tiyatro Oyuncularını Taşıyan Minibüs kaza yaptı!

Çarpışma nasıl bir güç/hız ile gerçekleşti ki önden çarptığı halde arkası bile dağılmış minibüsün
  10. Sea

Bir bilgisayarın pahalı olup olmadığını nasıl anlayabiliriz?

Amacın sadece pahalı olup olmadığını bilmek ise: ------------ İntel i3 i5 i7 i9 ve kaçıncı Nesil? (eski bir nesil olsada alındığı zaman bile herzaman bir i9 i7 pahalı idi) ------------ Nvidia / Amd kaçıncı nesil ve örneğin 10xx + Ti/Super/Titan kodları ve rakamları ne ? eğer bir 1080 Ti ise yine...
  11. Sea

Öneri Monitör Başarı Sırası (Tier List)

QD OLED ile OLED farklı olaylar Dell QD Oled Alienware de veriyor evet ama OLED 144hz paneli yok.
  12. Sea

Beyaz Sistemim Nasıl Sizce

Beyaz olanlarıda tam beyaz değil G skill de ama eski taşlıları özlüyorum.
  13. Sea

7000 TL'ye sistem gelir mi? (sistem önerisi de olur)

2. elden toplarsın bi 1650 li sistem.
  14. Sea

Oyun önerir misiniz?

BF1 almam Forza 5 de almadım hepsini aylık abonelik sistemlerinde oynamak işime geldi. EA Play Steam üzerinden Xbox Game Pass Microsoft Store Xbox uygulaması üzerinden.
  15. Sea

Öneri Monitör Başarı Sırası (Tier List)

LG Esporculardan biraz tırstı mı ?
  16. Sea

Öneri DDR2 sistem oyun oynatır mı?

Şu sisteme para harcıyacağına alt yapı varsa Geforce Now kullanırdım. 1050ti parasına biraz daha koyar işlemci ekran kartı ram i satıp i7 6700 z170a 2x8 2666mhz benzeri bir sistemi parça parça alırdım.
  17. Sea

Hangi Windows sürümünü kurmalıyım?

Win10 kurar geçerim acilende para koyup en azından bi i7 6700 z170 2x8 2666mhz bir sistem dizerdim.
  18. Sea

Z690-A DDR4 / Z690-A DDR5 Karşılaştıralım !

Bi artısını görmiyiceğinden dolayı evet z690 tercih ederdim yinede. Fiyatları aynı olsaydı z790 alırdım sadece alabildiğim için. DDR5 6000mhz ve üzeri bir kiti alıcak olsam Z790 alırdım paşa paşa da öderdim ne kadar istiyorsa.
  19. Sea

Z690-A DDR4 / Z690-A DDR5 Karşılaştıralım !

DDR5 de sadece iyileştirmeler var DDR4 de 3600mhz cl16 bir kitte bir artısını göremezsin. - DDR4 5000mhz ve üzeri kitlerde belki biraz daha stabil çalışıyordur o kadar ama z790 ın çıkış amacı fiyat arttırmak ve DDR5 yeni ram modüllerini 6800mhz ve üzeri kitleri desteklemek.
  20. Sea

Oyun önerir misiniz?

Overwatch 2 , RDR ,COD, BF,ForzaH5.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.