İncehesap başlamış indirimlere bakabilirsiniz isterseniz ben pek bişey bulamadım ama ihtiyacınıza uygun bişey vardır belki
Link Removed
Bugün incehesapin bizim burdaki depo ve teknik servisligini yapan yere gittim baya kalabalık + teknik servis çalışanları yorgunluktanmi bilmiyorum ama çok ilgisizlerİncehesap başlamış indirimlere bakabilirsiniz isterseniz ben pek bişey bulamadım ama ihtiyacınıza uygun bişey vardır belki
Link Removed
Adamlar yazık yorulmuşlardır . Günde kaç tane montaj yapıyorlardır kim bilirBugün incehesapin bizim burdaki depo ve teknik servisligini yapan yere gittim baya kalabalık + teknik servis çalışanları yorgunluktanmi bilmiyorum ama çok ilgisizler
Montaj yapan kişiler sanırım stajyer çoğunluğu keza tamirinide yapan çoluk çocuk çok gördümAdamlar yazık yorulmuşlardır . Günde kaç tane montaj yapıyorlardır kim bilir
Ha anladım .Montaj yapan kişiler sanırım stajyer çoğunluğu keza tamirinide yapan çoluk çocuk çok gördüm
Ah ben olsam günde 50 tane atardım tek başıma hatta daha fazlaMontaj yapan kişiler sanırım stajyer çoğunluğu keza tamirinide yapan çoluk çocuk çok gördüm
Ben 8 saat çalışssam 10 tane anca yaparımAh ben olsam günde 50 tane atardım tek başıma hatta daha fazla
Ben alışığım 7 senedir yapıyorum 😂Ben 8 saat çalışssam 10 tane anca yaparım
Yaşları Max 19 Kürşat reis montaj yapanların + kızlarda var ortalık 56 😂 kulaklığı test ediyorlar testi yapan çocuk vs onarımı yapanı bilmiyorum ama tesler vs çocuklara emanet 😂Ah ben olsam günde 50 tane atardım tek başıma hatta daha fazla
Napsin gençler çalışıyor işteYaşları Max 19 Kürşat reis montaj yapanların + kızlarda var ortalık 56 😂 kulaklığı test ediyorlar testi yapan çocuk vs onarımı yapanı bilmiyorum ama tesler vs çocuklara emanet 😂
Çalışıyor ama sorunu çözdük buyur diyor alıyorum sorun aynı + kutu vs hasat olmuş ben düzgün veriyorum bana dönüşü hasat olmuş şekilde geliyor bugün Ranger kulaklığı yeni çıkan ile değişimini yaptılar ama yapana kadar epeyce ugrastirdilar en son yetkili biri halleti sorunu ve Ranger yerine fujin modelini verdiNapsin gençler çalışıyor işte
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.