Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. Sea

Soru Anakart üretimi ile ilgili bir sorum var

.silmeye karar verdim
  2. Sea

Hazır bir anakartı boyayıp bios arayüzünü kişiselleştirmek mantıklı bir alternatif olabilir bazı Msi anakartlarda başlangıçtaki görseli vesayre değiştirebildiğini biliyorum ama custom bios hakkında bir fikrim yok.
  3. Sea

Milyon dolarlık bir RMA bütçen yoksa veya milyonlarca kapasitörü bulk olarak satın alamıyorsan aliexpress den tek tek ürün getirip lehimleyerek bir iş belki becerebilirsin ama bu bulk olarak satılan ürünler 1 tane olarak almaya çalıştığında Asus 1 dolara alıyorsa tanesini Aliexpress teki random...
  4. Sea

Video HER ŞEYİ UNUTUN! Lenovo Legion T5 Efsane Olmuş

Malzemeyi üreten firmalar ile anlaşıp kendi logosunu bastıran firmalar ürün çıkarttığında orjinal üründen farksız olduğundan prebuilt segmentinde Dell Alienware bloatware ve custom konnektör + anakartları dışında bir firmaya güvenememek algı gibi geliyor.
  5. Sea

4 ay cam mousepad deneyimim

Lift off distance konusunda ne yaptın?
  6. Sea

3060 Sistem Önerisi

Nvidia yı driverlar yüzünden tercih ediyorum fakat bu bütçede 6700 xt sunan bir sistemi @Kürşat Kütükçü paylaşmıştı tekrardan paylaşıcam fikrin değişirse çok daha iyi bir ekran kartını aynı bütçede alabiliyorsun...
  7. Sea

İlk 4K 144Hz Ekranlı Laptopu (MSI Titan GT77)

Titan serisi olunca en iyi titanları bu oldu hem incelik kısmındada çok ilerlediler eski titanlarla karşılaştırmak lazım. i7 hx işlemciler ile gayet güzel ürün uzun süreli performansa (render için) gücüne ihtiyaç duyan kişilere hitap ediyor.
  8. Sea

Intel Arc A770 ve Intel Arc A750 Ekran Kartları Türkiye'de Satışta

Stabil olmayan driverlar ile ürünü çıkartmak zorunda kaldılar pandemideki ekran kartı açlığı sırasında çözüm olabilcek iken amd ekran kartı fiyatları yüzünden piyasada pek yerleri olduğunu sanmıyorum.
  9. Sea

Intel Arc A770 ve Intel Arc A750 Ekran Kartları Türkiye'de Satışta

en iyileri 3060ti a yetişebiliyor bazı oyunlarda Yurt dışında kullanılma amaçları video de-coder ları yüzünden oldu veya merak edip test etmek için alanlar dışında startup destekcisi olucak kimse bu bütçede takılmaz herhalde.
  10. Sea

Bu sistem nasıl sizce?

Bilmiyorum, başkasına deseydide aynısını yazardım acayip iticiydi.
  11. Sea

Bu sistem nasıl sizce?

Yanlış olduğunu düşündüğüm seçimlerin var: - ID-COOLİNG Se-226-xt İnce tek fanlı tasarım kullanıyor ve fiyatı Scythe Mugen 5 gibi bir alternatife göre daha yüksek konumlandırılmış. - Noctua NH-D15 Bu fiyat bandında daha mantıklı bir tercih. Ölü bir işlemci platformunda geleceği görebiliyor :unsure:
  12. Sea

Bu sistem nasıl sizce?

SSD de yanılıyorsun: Samsung 980 dramsiz bir ssd. - Ram de yanılıyorsun: Adata nın kendi ürettiği ramlerden Premier U-DIM lerin silicon lottery varyantları bunlar - Kasa da yanılıyorsun: Kapalı bir kutu değil kasayı konfigürasyondan değiştirebiliyorsun ama asus un prime kasası bir kasada...
  13. Sea

Bu sistem nasıl sizce?

5600x i referans alarak anakart chipset farklılığından sana gelen katkıyı açıklar mısın ? ne görüyorsun fark yok değil farkı kullanıcak kitle sistemi oyun için dizmiyor.
  14. Sea

Bu sistem nasıl sizce?

Engelle geç harbiden ya Sizce? diye bir açılan konuda önerin yüzünden defol git tepkisi almanı görmek bile üzdü.
  15. Sea

Bu sistem nasıl sizce?

Ne kadar iticisin fazla uzatma falan forumda konu açıcaksan farklı fikirlere kapalı olarak bunu yapamazsın,6700XT bu sistemi oyun için kullanıcak birisine daha iyi bir seçenek ve bunu bu nasıl olur? şeklinde soran bir forum üyesine böyle mi cevap veriyon :mad:
  16. Sea

Bu sistem nasıl sizce?

Dandik diye laf atılan ssdler bile petabyte yazıyor kullanılan iş uygulamaları hız ile doğru orantılı zamandan tasaruf sağlıyorsa ssdnizi tabikide 990Pro , 850 X seçersiniz - 5600X gibi bir işlemciden konuşurken dandik anakart bile vrm üzerinde ısı dağıtıcı gerektirmiyor en ucuz b450 ile en...
  17. Sea

Video HER ŞEYİ UNUTUN! Lenovo Legion T5 Efsane Olmuş

Single slot ram yerine dual slot ram yapsalarmış gerçekten en iyi prebuilt i başarmışlar diyicektim.
  18. Sea

Öneri 7.1 Kulaklık Önerisi

7.1 bu bütçede satış strajesi amacıyla uydurulmuş gereksiz bir şeydir
  19. Sea

İlk 4K 144Hz Ekranlı Laptopu (MSI Titan GT77)

başlıktaki ilk alienware olması lazım.
  20. Sea

2 el ekran kartı test sonucu

sistemde niye ddr3 ram var anlamadım ama 2060 s bottleneck yapmasın?

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.