Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. cinaryasar

Fırsat Xiaomi Redmi RMMNT215NF 21.5" Full HD Monitör 1599TL!

Mükemmel fiyat. 1600TL'ye 75hz ve VA panel. 6 milisaniye olması sizi yanıltmasın, 1 milisaniye ile arasındaki farkı e sporcular bile zor anlıyor.
  2. cinaryasar

Andromeda Teknoloji Esenyurt sahibinden.com mağduriyeti

Aslında tam olarak durmadı, bana faturayı atmadı.
  3. cinaryasar

Ayrıca ben aldığımda ismi farklıydı, alalı 1 yılı çok geçti.
  4. cinaryasar

Kendilerinden zamanında 2. el Ryzen 7 2700x almıştım, kutusuzdu fakat deneyerek aldım. Kendisi yoktu babasını yolladı dükkanı açmak için, babası da dönerciymiş bu arada sohbet ederken öğrendik. Sonra bana yanında tek vidası kırık normal AMD fanı verdi, daha sonra ise abiyi aradım ve bana Ryzen 7...
  5. cinaryasar

Tıkla Gelsin Rezilliği ve Alay Edilme

Ne kadar saçma bir sistemmiş. Nereye şikayet edeceğim?
  6. cinaryasar

Tıkla Gelsin Rezilliği ve Alay Edilme

Benim Hepsiburada'da geçerli 3 adet menüde günde 1 kere olmak üzere %50 indirim kuponum var, fakat sipariş verince hata olduğunu söyleyip iptal ettiler ve kupon gelmedi. Paramı da cüzdana aktardığım için orada kaldı. Sonuç olarak evden uzaktım, saat geç bir vakitti, kupon da gitti ve param da...
  7. cinaryasar

bilgisayar nasıl iyi mi veya fp mi

Bu paraya o anakart küfür gibi olmuş.
  8. cinaryasar

Bugün 4 Sistem Çıktı Rezillik Diz Boyu

PC Kolik Youtuber değil miydi?
  9. cinaryasar

Migrosta satılan klavye?

Performansını bilemem ama çok güzel bir rengi var, ofis için olan bilgisayara alınabilir geldi bana.
  10. cinaryasar

Avukat Hesabından SMA'lı Çocuğa Söven Kişi

Hesabı dondurmuş daha fazla şey yapamasın diye. Hesabı açınca sadece il gözüküyor zaten. Bu kişiye dava açacak, zaten kendisi avukat.
  11. cinaryasar

Avukat Hesabından SMA'lı Çocuğa Söven Kişi

Sma'lı bebeğe destekçi olan bir avukat var. Onun hesabına birisi giriyor ve Sma'lı bebeğin yayınına girip hakaretler yağdırıyor. Hesapta giriş hareketlerinden IP adresi gibi şeyler bulunabilir mi? Bu kişiyi ifşalamak istiyorlar çünkü çok ağır şeyler söylemiş bebeğe. Ne yapılabilir?
  12. cinaryasar

Talebe Gezegeni: Talebelerin Birleşme Noktası

Yok sağ olun hocam kumar ile ilgili hiç bir işe girmek istemem çünkü ben dinime bağlı bir Müslümanım ve kumara bulaşmaktan korkuyorum.
  13. cinaryasar

"Burası karışacak vaziyet alın"

Bu arada moderatör görmüşken sormak istiyorum. Ben mobilden mesaj falan yazınca resimim alttan üstten basık gözüküyor, sizde de mobilde öyle mi?
  14. cinaryasar

"Burası karışacak vaziyet alın"

O sırada diğer moderatörlerin attığı bakış. Umarım hareketlidir çünkü GİF attım.
  15. cinaryasar

Öneri Sevgiliye hediye önerisi.

100TL'ye maalesef pek özel bir şey alabileceğinizi düşünmüyorum. Güzel bir bileklik alabilirsin veya kolye.
  16. cinaryasar

kargo ile pc göndereceğim ama ekran kartı takılı olacak

O zaman sorumluluk kendisinin olur.
  17. cinaryasar

kargo ile pc göndereceğim ama ekran kartı takılı olacak

Neden kartı takılı göndermek zorundasın ki? Otobüsle yanında gidersen bir şey olmaz. Bir E-Sporcu vardı 100 Bin TL'lik bilgisayarıyla taşınacaktı ve 2 adet otobüs bileti alıp birine kendi oturdu, birine de bilgisayarı koydu. Ama sen yine de ekran kartını çıkartmaya ikna et. Takmak çok basit zaten.
  18. cinaryasar

Talebe Gezegeni: Talebelerin Birleşme Noktası

Ben Gmail'den de yazdım. Verebileceğiniz maaş var mıdır? Çünkü ben bunu okulumun yanında bana bütçe olsun diye yapıyorum.
  19. cinaryasar

Rehber WordPress Sıkılaştırma ve Güvenlik Önlemleri

Öncelikle merhaba. Emeğine sağlık çok uğraşmışsın ve güzel bir makale dökmüşsün. Belki işime de yarar çünkü yaz zamanı hobi olarak Wordpress'ten haber sitesi falan açıp öylesine haber yazıyorum, bu sayede sitemi geliştirebilirim belki. Son olarak ise bence 4-5 tane ayrı konu açmak yerine tek...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.