Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. cinaryasar

GTA V, 551.25 TL oldu!

Bu fiyatlar ne yahu. Arma 3 ve Hearts Of İron 4 DLC alacaktım ki fiyatları görünce böyle oldum.
  2. cinaryasar

İndirim PALİT 3060 Tİ OC 7500 TL!!!

Fiyatı çok iyi, Akakçe'de en yakın fiyat 8900TL falan.
  3. cinaryasar

İnceleme Dünyada bir ilk 500Hz Gaming Monitör

Tam alacaktım TN panelmiş, oyun oynanmaz bunda. (!)
  4. cinaryasar

Spotify Premium Ücretlerine Zam !!!

Üstelik dinlediğim bazı şarkılar Spotify'da olmadığı için bu daha iyi bence her türlü.
  5. cinaryasar

Spotify Premium Ücretlerine Zam !!!

Youtube Music kullanan ben.😎
  6. cinaryasar

Fırsat 🔥❗️GAMEMAR Efsane Çarşamba İndirimleri❗️🔥

Fiyatlar hakkında çok bilgim yok bu aralar fakat Razer Kraken V3 X ve Gamenote KB857L güzel gibi.
  7. cinaryasar

Gelmesini İstediğiniz Cumhurbaşkanı Kimdir?

Aslında ben Mansur Yavaş olmaz ise AKP'yi tercih ederdim. Fakat şunu da söylemek isterim ki; AKP'ye bayıldığım için değil. Ekonomi kötü elbette bunu itiraz eden cahildir bence. Fakat diğer adayları göz önünde bulundurduğum zaman AKP daha iyi geliyor bana, ayrıca 6'lı masa 10 kat daha iyi ekonomi...
  8. cinaryasar

17k bütçem var ne yapmalıyım

Bunu öneririm fakat imkanınız var ise kasayı değiştirin çünkü bildiğim kadarıyla kasa pek iyi değil. Link Removed Bütçeniz 17 bin TL'ymiş. Kasayı bir yükseğe alın, geriye kalan para ile bu soğutucuyu alın. https://www.gelbura.com/urun/id-cooling-se-214-xt-argb-4pin-pwm-120mm-islemci-sogutucu
  9. cinaryasar

Başka forumda haksız yere yasaklama aldım

Haklısınız, biraz alaycı konuşmuştum, aslında öyle konuşmam ben fakat ne kadar konuşursam bana da o kadar "AKP'li muamelesi yapıp koyun emojisi falan atıyorlardı" ben de birazcık sinirlendim çünkü ölümüne savundukları parti teröristler ile aynı masada. Baştaki yorumunuz da çok haklı fikirlere...
  10. cinaryasar

Bunlar bir de CHP'li ve özgürlük istiyoruz kafasındalar ama sırf CHP yandaşı gibi konuşmadım diye hemen uzaklaştırdılar beni, ilk sefer de değil önceden de haksız yere uzaklaştırma aldığım oldu, 2 kere itiraz ettim daha ses seda yok.
  11. cinaryasar

Gelmesini İstediğiniz Cumhurbaşkanı Kimdir?

Yeter ki 6'lı masa olmasın da. Tercihen Mansur Yavaş'ı isterdim, o olmazsa Recep Tayyip Erdoğan.
  12. cinaryasar

İsim vermek yasak mı bilmiyorum bu yüzden isim vermiyorum fakat en popüler olan yeşil forum bu. 6'lı masa bir sürü vaat sunmuş ve ben de "Aynen bana şuradan bir Touch Blue alsana." diyerek ufak bir komiklik yaptım. Oradan bana direk AKP'li muamelesi yapıp tartışma başlattılar, hatta birisi...
  13. cinaryasar

Arma 3 Bardağı Taşıran Son Damla Görevi Bozuk

Bir kaç kere görevi tekrardan başlatıp yaptım fakat haritadaki yere gelip sadece bekliyor takım. Neden böyle? Başka bir konuya da baktım fakat çözüm yoktu.
  14. cinaryasar

Dünya bize neden düşman

Müslüman olduğumuz için. Ya da Müslüman olup güçlü olduğumuz için. Zamanında onlara kan kusturup Müslümanlığı yaydık ve hala kuyruk acıları var.
  15. cinaryasar

Son Dakika İsveç'te tekrar Kur'an-ı Kerim yakılacak!

Forumda olmasak çok şey derdim de bunlara, neyse...
  16. cinaryasar

PSU&Kasa ve 1TB M.2 SSD önerisi

SSD olarak F/P gösteriliyor bu model. Link Removed
  17. cinaryasar

Asus VG249Q1A alınır mı?

Parlaklık genelde 300-350cd arası olur diye biliyorum, belki de yanlış biliyorumdur. Onun dışında bence alınır. Fakat ben olsam alttaki monitörü alırdım. Link Removed
  18. cinaryasar

Fırsat cNed Özel İnceHesap sistem RTX3060 [13.999TL]

Bitfenix'i ilk defa duyuyorum. Güç kaynakları nasıldır? Ayrıca bence az daha ekleyip RX 6700'lü sistemler falan alınabilir.
  19. cinaryasar

Öneri Foruma Dark Mod Gelmeli (Varmış)

İlk konumda da hata yapmışım :(. Meğer varmış, bayağı kurcaladım meraktan ve sonunda nihai zafere ulaştım. Açmayı da göstereyim. 1. Adım: Sağ üstten işaretli yere tıklayın Adım 2: En üstteki gece modunu açın Kusura bakmayın başta görmemiştim, gece modu da bayağı güzel olmuş.
  20. cinaryasar

Öneri Foruma Dark Mod Gelmeli (Varmış)

Aradım fakat bulamadım, karanlık mod var mı? Yok ise bence kesinlikle gelmeli, gözlerimi yaktı bu aydınlık. :D

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.