Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. cinaryasar

Son Dakika İstanbul'da deprem

Ben Esenyurt'ta oturuyorum ve Kağıthane çok da uzak değil. Hiç hissetmedim, sanırım o sırada bilgisayarda Elraenn videoları izliyordum.
  2. cinaryasar

Soru Favori İçeceğiniz Nedir (Sıcak /Soğuk/Alkol )?

Soğuk içecek olarak Caramel Frappuccino, sıcak olarak White Chocolate Mocha. Alkol ise kullanmıyorum.
  3. cinaryasar

Protein Tozu Önerisi 550TL

Var hocam. Beslenmem düzgün değil ve gerekli protein ihtiyacımı alamıyorum. Hocam protein tozu kas yapmaz, bu toz sihirli bir şey değil. Sadece gerekli protein ihtiyacınızı karşılar. Bilgilendirme için teşekkür ederim.
  4. cinaryasar

Donanım Arşivi yeni sistem 11.799TL AMD R5 5600&RX6700

Doğrudur zaten yok fakat genelde sistemlerde Gamebooster görüyorum. Mesela arkadaşım geçen İtopya'ya gidip bana danışmadan 25 bin lira civarına sistem almış, içine gidip Gamebooster 650w PSU koymuşlar. Bence 12 bin lira üstüne Gamebooster gibi markalar kullanılmamalı güç kaynağında. En azından...
  5. cinaryasar

Tamam C4 değil onu espri olarak söylüyorum fakat nasıl yapıldığına dair bir bilgi bulamadım, Game Booster'in internet sitesini de bulamadım. Parçaları kalitesiz ve dandik, bildiğim kadarıyla da bazı ürünlerinde koruma bile yok. Neden böyle bir riske gireyim ki kaliteli marka ile kaliteli parça...
  6. cinaryasar

Neden saçma? C4 değil mi. Bir rivayete göre Ortadoğu'da anternatif bombaymış.
  7. cinaryasar

Kemal Kılıçdaroğlu Konuşma Yaparken Bir Genç "Aday Olma" Dedi.

Estafrullah hocam ne demek. Mansur Yavaş muhtemelen aday olmayacak işte sorun orada. Zaten sanırım aday olmayacağım diye açıklama yapmıştı. Şimdiye kadar en ünlü partilerin bir sürü yolsuzluğunu duydum fakat Mansur Yavaş'ın ise sadece 1 kere, o da müzeye hediye ettiği bebeklerin maaliyetinin çok...
  8. cinaryasar

@sefa" neden güldüğünü söyler misin?
  9. cinaryasar

Çok teşekkür ederim bilgilendirme için. Benim bütçem bu kadar, zaten bu bütçeyi de işte çalışarak kazandım, yani belli bir süre kullanmalıyım ve bu yüzden de fazla almaya çalışıyorum. BPN'nin de var, kendisi bilindik bir marka olan SSN Sports'un alt markası ve altta şöyle bir ürünü var, bunu...
  10. cinaryasar

Bence fiyatına göre efsane sistem, hatta piyasanın en iyisi. Bu bütçeye bunları koyup bir de üstüne güç kaynağının kalitelisini koymuş.
  11. cinaryasar

Hocam ben öyle bir şey demedim ki. İyi olduğunu düşünmüyorum sadece, AKP de iyi değil bana göre. Mansur Yavaş güzel olurdu ama muhtemelen aday olmayacak.
  12. cinaryasar

Bence strateji falan hikaye, aralarında tartışıp bahane üretiyorlar. Fikrinize saygı duyarım. Fakat ben Kılıçdaroğlu'nun iyi olmadığını, 6'lı masanın ondan da kötü olduğunu düşünmekteyim.
  13. cinaryasar

Soru Dini İnancınız Nedir ?

Elhamdülillah Müslüman genç bir bireyim.
  14. cinaryasar

Bu muhalefet artık kazanamaz. Kendi aralarında savaşmaktan asıl hedeften şaştılar.
  15. cinaryasar

Sinerji Freya Ryzen 5 5600 RX6700 11.599TL! DA Diss

İnsanlar durduk yere bir başkasını eleştirip kendi egosunu yüceltmek istiyor, oysa ki empati kursalar veya mantıklı seçim yapsalar bu olmayacak. Zaten çoğu dandik güç kaynağı aynı çatı altında üretiliyor bildiğim kadarıyla, Çin'den alınıp marka basılıyor.
  16. cinaryasar

Sinerji Freya Ryzen 5 5600 RX6700 11.599TL! DA Diss

Gamebooster kasa ve PSU var. Sırf bu yüzden alınmaz, eğer alacaksanız da 2079TL yükseltme yapıp Cooler Master kasa ve PSU alın. Yani 13670TL oluyor. Yani tokat mokat değil arada 100-200TL fark var ama kasa ve güç kaynağı daha kötü. Üstelik PSU C4.
  17. cinaryasar

Swiss Nutrition Türkiye'nin en iyilerinden birisi diye biliyorum, belgeleri de sayfalarında var. Ayrıca diğerlerinin merdiven altı olduğunu kanıtlayabilir misiniz rica etsem, zahmet olmaz ise tabi. Link Removed Hangi doktor dedi onu? Protein tozu zararlı değildir, ya fazlası zarardır ya da...
  18. cinaryasar

Kadir Hoca paylaşmıştı bu markanın ürününü. 400TL'ye 2KG veriyor ve imkansız gibi geldi bana, şeker miktarı çok yüksek diye şüpheleniyorum ve merdiven altı olabilir diyenler de var. Eğer güvenilir ise 3 kilo alacağım. Ayrıca 550TL bütçem var hangi protein tozunu önerirsiniz. Bir de başka bir...
  19. cinaryasar

Üç harfli (Çin) düşünceleriniz

Cinler vardır bence fakat bize gözükmezler. Dinimde de var zaten bu yüzden inanıyorum.
  20. cinaryasar

Rockstar ve Dark Souls Oyunlarına ZAM ZAM ZAM!!

Hearts Of İron 4 DLC almak için bekleyen benim sıfad-ül eşgal: 🗿

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.