Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. cinaryasar

Epic Games Kartımı Kabul Etmiyor

Normalde dün falan kabul etti ve RDR2 aldım Epic Games'ten fakat şu anda kartta para olmasına rağmen satın alamıyorum. Neden olabilir?
  2. cinaryasar

Cities Skylines Sistem Donup Kalıyor

30-60 dakika arası oynadığım zaman her seferinde bilgisayar bir anda donup kalıyor, arkadaki şarkı devam ediyor fakat şarkı bitince diğer şarkıya geçmiyor. Öyle bir donuyor ki Caps Lock, Num Lock gibi şeyler bile çalışmıyor (Normalde Caps Lock açık olunca klavyedeki RGB düzen beyaza döner o...
  3. cinaryasar

Epic Games RDR2 212GB Gözüküyor

Başka bir forumda iptal edip yeniden yüklemeye başlarsam olacağını söyledi ve oldu.
  4. cinaryasar

Epic Games RDR2 212GB Gözüküyor

Dün 120GB gözüküyordu fakat şimdi 212GB gözüküyor. 2 hesap var bilgisayarda, birinde indirilirken diğerinde oyun oynanıyordu.
  5. cinaryasar

Einstein'ın Atatürk'e yazdığı mektup

İsmet yine bir yerlere imza atmış. Yanlışınız var, öyle yazmadı, inanmaz iseniz resimli kanıtı var.
  6. cinaryasar

İsyanım Var Ulan dediğiniz şeyler neler?

Benim hedefim zaten Beykoz Türk-Alman Üniversiteleri'nde okuyup, oradan Almanya avukatlık diploması alıp direk Almanya'ya göç etmek. İnşaAllah hedefimi, hayırlı olacak ise benim için başarırım.
  7. cinaryasar

İsyanım Var Ulan dediğiniz şeyler neler?

Ekonomi, parasızlık, arkadaşımın olmaması (1 Tane var fakat bu yaz uzak bir yere taşınıyorlar.), spor için para yetiştirememek, okulda akran zorbalığına uğramak ve derslerimin kötü olması.
  8. cinaryasar

Kadınlar Günü - 8 Mart 2023

Vallahi ne yalan atayim. Şimdi kadınları aşağılamak gibi olmasın ama gördüğüm çoğu kadın ya sadece bacak ve kalça çalışıyor, yada biraz yürüyüş yapıp gidiyorlar. Genelde sohbet etmek için buluşuyor gibi resmen 10 dakika yürüyüş yaparken yan yana konuşup gidiyorlar da.
  9. cinaryasar

Ben spor salonunda bile bana malum yerlerini göstermeye çalışan kadınlara bile bakmıyorum, kadınların yanından geçerken ayıp olmasın, yanlış anlamasın diye kafamı eğerek geçiyorum. Kadınların olduğu yerde spor bile yapmıyorum. Ancak cinsel şekilde kendimi tatmin etmem gerektiğinde maalesef...
  10. cinaryasar

Daha 8 Mart 2023'e girmedik hocam, bari girmemizi bekleseydiniz. Ayrıca ben kadınlar veya erkekler gününü saçma buluyorum, feministlerin dayatması gibi geliyor bana. Tabi ki kadınlara laf söylemiyorum, onlar da çok önemlidir.
  11. cinaryasar

Kullanıcıların En Çok Tercih Ettiği Ekran Kartı üreticisi Kimdir ?

Şahsen ben bu aralar AMD'yi tercih ediyorum. Fiyatına göre iyi kartlar üretiyor ve eski Watmann gibi hatalar artık yok sayılır. NVidia'dan uzaklaşma sebeplerimden birisi ise arada kötü driverler yapıyor artık. RTX2060 kullanırken bir ara her driver güncellemesinde daha düşük FPS alıyordum.
  12. cinaryasar

Bugün topladığım sistem hakkındaki düşünceleriniz nelerdir

Biz Türkiye'dekiler hayatı boşuna yaşıyoruz. 3 gün önce 6650xt ve Ryzen 5 5600 sistemi 12900TL'ye sipariş ettim. Neyse, hayırlı olsun. Güle güle kullanırsınız inşaAllah güzel sistem alınır.
  13. cinaryasar

MİLLET'İN ADAYI KEMAL KILIÇDAROĞLU

Dostum bu bizim fikirlerimiz, neden böyle diyorsun? Adamlar kendileri diyor, HDP'ye bakanlıklar vereceğiz diye. Yahu Kılıçdaroğlu hastanede yatan teröristleri ziyaret edip bunu utanmadan söyleyen birisi. Lütfen bizim fikrimizi aşağılamaya çalışma. Zamanında da sağcı ve solcular ikiye ayrılmıştı...
  14. cinaryasar

Hangi Ekran kartı Markasını Tercih Ediyorsunuz ?

AMD tercih ediyorum. Çoğu zaman fiyatına göre daha iyi işler yapabiliyor. Hatta 2 gün önce sipariş verdiğim bilgisayarda da RX 6650XT var.
  15. cinaryasar

Bu videoyu çok samimi buluyorum çok iyi dans ediyor. :D
  16. cinaryasar

Yönetim kadrosunda olduğunu düşünmüyorum Mansur Yavaş dışında. İmamoğlu'nun da Fatih Sultan Mehmet'in eşinin türbesine tekme attığını unutmadık hala.
  17. cinaryasar

Evet. Ülkeyi kötü yöneteni tutmak bence terörist tutmaktan çok daha iyidir. Zaten Türklere aykırı ve Atatürkçüyüm diyip CHP'ye verenlere de çok ters aslında, Atatürk teröriste oy vermenizi ister miydi?
  18. cinaryasar

Aynı fikirdeyim. Ayrıca CHP başa gelirse HDP'ye bakanlıklar verilecek, muhtemelen doğunun bir kısmını özerk devlet olarak da verirler.
  19. cinaryasar

Bence burada kaybetse, paralel evrende bile kaybeder.
  20. cinaryasar

Cumhurbaşkanı olana kadar ölmeyecek diye bir şey olsaydı ölümsüzlüğü bulurdu.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.