Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. A

İtopya pişmanlıktır!

Bende başıma gelenlerden sonra bir daha asla dedim.
  2. A

Soru X670E Bandrol

Tebilon’dan X670E-E siparişini verdim bunuda güzelce kapattım iade edicem. Bu arada anakart genel anlamda çok hoşuma gitti. Ağırlık ve kalite çok iyi zaten özellikler belli. Bence eksiği ise ROG model olmasına rağmen USB driver olmaması birde anakartlar fazla korumasız geliyor. Anakartlar...
  3. A

Öneri DDR4'ten DDRR5'e RTX 3070 ile Geçiş

Teşekkürler ben almasam bile faydalanacak arkadaşlar olur. En güzel garantiyi vermişler helal olsun. Ben 4080 düşünüyorum aslında 4090 benim için biraz fazlalık olur 4K da oynamadığım için
  4. A

RGB ye doyuran model :) hayırlı olsun. Çok haklısın elinde idare edecek psu varsa beklemek en iyisi bende ki 650w olunca biraz mecbur kalırım heralde MEG ayarlayamazlarsa ilerde bişeyler düşünürüm artık
  5. A

Soru X670E Bandrol

Onuda çekeriz çok şükür hiçbir etiket yok zaten 2. El gibi 😄
  6. A

Soru X670E Bandrol

Edicem boşuna başımız ağrımasın tebilona gelmiş oradan alırım direk
  7. A

Soru X670E Bandrol

Video kayıt çeksemde bir inandırılıcığı olmaz çünkü herhangi bir etiket vs çıkarmadım. Sitesinde de şartsız koşulsuz 14 gün içinde iade yazıyor inşallah sorun olmaz
  8. A

Soru X670E Bandrol

Heralde sorunsuz iade alırlar çünkü paketine zarar vermedim ve anakarta güç vermedim
  9. A

Soru X670E Bandrol

Daha işlemci elime ulaşmadığı için denemedim ayrıca ne kadar çalışsada tam içime sinmedi aslında hem bandrol hem o izler olunca
  10. A

Soru X670E Bandrol

Bizdehesaplı.com’dan
  11. A

Soru X670E Bandrol

Reis her hafta anakart kutusu açıyorsun :) sende bir bakabilir misin @Levon Turaç
  12. A

Soru X670E Bandrol

Kırmızı ile içine aldığım yerde şuan bazı izler gördüm ve sol tarafta nokta nokta parlak izler var
  13. A

Soru X670E Bandrol

Bende öyle bir ürün kullanmak istemem fakat asus’un sitesine baktığımda her ne kadarda yetkili satıcı olarak gözüksede daha önce alışveriş yapmadığım için biraz şüphelendim. Eğer bandrol olması gerekiyorsa direk aide ederim
  14. A

Soru X670E Bandrol

Bu şekilde hocam
  15. A

Soru X670E Bandrol

Youtube a baktım orda da kutuyu ve poşetini direk açıyolar ama önceden açmış olma ihtimali yüksek olduğu için pek güvenemedim
  16. A

Soru X670E Bandrol

Merhabalar, bizdehesaplı sitesinden Asus rog strix X670E-E Gaming Wifi aldım ama anakart kutusunda her hangi bir bandrol yok direk açılıyor ve iç poşetinde de her hangi bir bandrol yok normalde olması gerekmiyor mu ?
  17. A

Daha göndermeden farkına vardılar arayıp böyle böyle dediler bende bastırdım biraz meg diye inşallah ayarlayabilirler :) O gün öğlende haber vermişlerdi ürün stoklara geldi diye. Beğendim Tebilon'u ilgili ve çözüm odaklılar
  18. A

1 tane değilde 4-5 adet geliyomuş. Evet tebilon aradı görüştük msi ile bir anlaşmazlık olmuş heralde meg platinum diye aldım ama msi ın gönderdiği mag gold imiş arayıp durumu izah ettiler bende ben meg isterim arkadaş meg diye aldım dedim :D sağolsunlar msi ile iletişime geçelim size dönüş...
  19. A

Alınır SteelSeries Rival 3 arıyorum

İtopya dan zamanında pc topladım gerisi malum hikayelerden hem kargo hem sistemde türlü türlü sıkıntılar sonra bir daha siparişim oldu onda da sorunlar yaşadım ve genel olarak fiyat politikasını beğenmiyorum o yüzden çöp dahi almam Amazon seni dinler ve yardımcı olur sorununu çözer çok farkı...
  20. A

Alınır SteelSeries Rival 3 arıyorum

Amazon olsun 330 olsun ordan almanı tavsiye ederim :)

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.