Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. A

MSI MEG AI1000P ATX 3.0 PSU

Bende fiyat neden uygun diyordum :)
  2. A

Seni aradılar mı ? Aldığımız ürün platinum değil Gold imiş. MSI dan yanlış bilgilendirme gelmiş sanırım. Kararsız kaldım şuan Gold olan modeli nasıl bilmiyorum
  3. A

Nvidia ekran kartına g sync olmayan monitör olur mu

Aslında olay şu ekran kartı monitörün gösterebileceğinden fazla kare gönderirse görüntüde kırılmalar ve yırtılmalar oluşur. O yüzden g-sync/freesync aktif ettiğinizde ekran kartından gelen kareyi monitörün karesine senkronize eder yani 144 hz monitöre 144 kare gönderir ve kırılmaların önüne...
  4. A

Öneri DDR4'ten DDRR5'e RTX 3070 ile Geçiş

Gönlünüzce olur inşallah
  5. A

Sizin eklediğiniz modelde sorunlar vardı evet ama bu yeni nesil yeni ürün hatta geçen bir arkadaşlada forum üzerinde konuşurken önce önermedi ama inceledikten sonra msi’dan beklenmedik ürün dedi :) ayrıca RTX 4000 serisi bir ekran kartı düşünüyorsan şuan piyasada onu destekleyen tek PSU bu...
  6. A

Bu arada RTX 4070 Ti’ın ocak ayında satışa çıkacağını birçok yerde okudum eğer güncellemek istersen bilgin olsun
  7. A

İnşallah yetişirsin. Maksat ileri dönük olsun PCle 5.0 olsun ilerde ekran kartı soketleri değişince (tabi daha çok var) sistemini güncel tutmak istersen nimet olacak bence en azından ben upgrage etmek istediğimde keşke anakartım şu olsaydı demek istemediğim için X670E-E modelini aldım. PSU da...
  8. A

Şahsen PSU olarak bunu öneririm 1000w platinum yeni nesil ATX 3.0 PClE5 destekli bugün stoklara girdi bende aldım Link Removed Ram olarakta https://www.sinerji.gen.tr/corsair-32gb-2x16gb-vengeance-rgb-6000mhz-cl30-ddr5-ram-cmh32gx5m2b6000z30k-p-44272 İşlemcide ise 7700X in 7900X ten aşağı...
  9. A

Her hangi bir sorun yaşamadım çünkü nvidia kendisi bu desteği getirdi
  10. A

Display port kablosu ile bağladığın sürece g-sync ı her türlü kullanırsın
  11. A

Ben şuan öyle kullanıyorum kim diyorsa ya bilmiyor ya da başka bir yerden duymuş :)
  12. A

Monitör bağlantısını display port ile yaparsan nvidia denetim masasında G-sync çıkar ve aktif edebilirsin yani freesync monitörlerde g-sync destekli sorun olmaz ama g-sync aktif edeceğin zaman monitör ayarlarında freesync'ı aktif etmeyi unutma yoksa nvidia denetim masasında g-sync sekmesi görünmez
  13. A

Yardım Yüksek segment sisteme 60hz monitör kullanılır mı?

Elinde 60hz monitör mevcut mu yoksa 60hz mi alacaksın ?
  14. A

Yardım Yüksek segment sisteme 60hz monitör kullanılır mı?

Kullanabilirsin ama o sistemi 1080p 60hz ile kullanmaya devam etmeni kimse tavsiye etmez :) 2k 144hz veya en kötü ihtimalle 144hz bir monitör almanı öneririm tamamen bütçene bağlı yani. Öncelik olarakta sistem düşünmen mantıklı bence monitöre bütçe ayarlamak daha kolay çünkü sisteme göre
  15. A

Teşekkürler daha iyileri sizlerin olsun inşallah
  16. A

Öneri M2 SSD Önerisi

aslında samsungu tercih ederdim ama aynı fiyata yazma hızı daha düşük msi dan. Asus anakartada msi ssd yi takmak istemedim biraz takıntılıyım galiba :)
  17. A

Öneri M2 SSD Önerisi

Merhabalar yeni sistem için m2 ssd bakıyorum almışken 7000mb/s hızları göreyim bir daha aklım ssd tarafına takılmasın istiyorum. Asus'un ssd sine baktım ama 1 tb a göre pahalı geldi. Samsung 980 PRO 2 tb alırım daha iyi dedim sonra gözüm Kingston FURY Renegade 2TB'a takıldı böyle böyle gidiyor...
  18. A

Aynı şekilde benimde telefon numaramı almışlardı geldiğinde haber verelim diye. Tebrik ettim ilgili olmalarını. Bu kadar düşünceli satıcılara alışık değiliz inşallah böyle devam ederler
  19. A

Ürün tebilon’da az sayıda stoklara gelmiş. ATX 3.0 arayanlar buyursun Link Removed
  20. A

COD hangi sırayla oynanmalı?

2019 sadece battle.net’te var. Orayada indirim geliyor arada takip edersen alabilirsin

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.