5 bin TL verilmez ona ama flow güzel duruyor bende 3500 dedim zaten olur diyeSinerji bilgisayar stoklarına geldi.
5000x rgb yi elden çıkarıp buna geçesim geldi
Dediğim fiyat çıktı 3500 filan demiştim güzel fiyatFlow’un fiyatı çok uygun. Ama bu kadar uygun olması işkillendirmedi değil, Warcry fiyatına konmuş.
Flow da var.5 bin TL verilmez ona ama flow güzel duruyor bende 3500 dedim zaten olur diye
Ayn flow güzelFlow da var.
Evet baya uygun her türlü tercih edilir ama bi karşılaştırmak gerek elite ileFlow’un fiyatı çok uygun. Ama bu kadar uygun olması işkillendirmedi değil, Warcry fiyatına konmuş.
Ayn flow güzel
Ben alayım 😃 nzxt bu kalitesinden asla şüphe etmeBirisi alsada referans olsa 😀 Kalitesinden şüpheliyim şahsen.
Evet baya uygun her türlü tercih edilir ama bi karşılaştırmak gerek elite ile
Ben alayım 😃 nzxt bu kalitesinden asla şüphe etme
1-2 güne fiyatı artar 300-400₺O civarlara kalitesini kanıtlamış Lancool 3 X’de var. Ama bu da Showcase. Kalitesini bir bilebilsek o zaman iyi olacak ama birilerinin alması lazım.
Bu paraya şüphe edilir 😀 Gamepower Warcry ile aynı fiyatta hemde…
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.