Galiba bu kasa yeni geliyor kasayı çok beğendim hatta aşık oldum diyebilirim mükemmel duruyor zaten nzxt ye ayrı bir sempatim var sizce nasıl fiyatı sanırım 3 bin TL civarında olacak
ZATEN düzgün su önü kapalı denilen o kasalar var ya onlarda ısınma yok algı olmuş öyle
Lianli Evo nun iskelet hatta iç arka panelleri birebir aynı.Galiba bu kasa yeni geliyor kasayı çok beğendim hatta aşık oldum diyebilirim mükemmel duruyor zaten nzxt ye ayrı bir sempatim var sizce nasıl fiyatı sanırım 3 bin TL civarında olacak
Kullandım 3 model ısınma yoktuHayır, ısınma var. Technopat'ta başı ağrıyan çok kişi vardı. Zaten fizik kurallarına aykırı.
Valla reis markalar birbirine özeniyor zaten ya 😃 ama benim hoşuma gitti valla bilmiyorumLianli Evo nun iskelet hatta iç arka panelleri birebir aynı.
Nzxt te şahsen yakıştıramadım.
Hiç özgün bir tasarım olmamış ki bu.
Kullandım 3 model ısınma yoktu
Valla reis markalar birbirine özeniyor zaten ya 😃 ama benim hoşuma gitti valla bilmiyorum
Lianli Evo nun iskelet hatta iç arka panelleri birebir aynı.
Nzxt te şahsen yakıştıramadım.
Hiç özgün bir tasarım olmamış ki bu.
Yok güzel zaten ama NZXT genelde kendine özgü tasarım yapardı bu birebir Lianli Evo kasanın iskeleti aynısı.Kullandım 3 model ısınma yoktu
Valla reis markalar birbirine özeniyor zaten ya 😃 ama benim hoşuma gitti valla bilmiyorum
P500A yi da biliyorum mesh tabiki daha serin çalışır hava aldığı için ama nzxt önü kapalı olanları da uff yanıyor Alev Alev ısınıyor diyenleri de gördüm bence hiçte öyle değilAynı sistemi P500A'ya tak bak bakalım o zaman ne olacak.
Evet, bende yeni fark ettim. Biraz özentilik var 😀
Ayn onu bende fark ettim 😁 işte markalar birbirine özenir zaman zaman teknoloji de ozentilik var haklısın telefonlar bile benziyor 😂 aslında özgün olması daha iyi de işte bakma senYok güzel zaten ama NZXT genelde kendine özgü tasarım yapardı bu birebir Lianli Evo kasanın iskeleti aynısı.
P500A yi da biliyorum mesh tabiki daha serin çalışır hava aldığı için ama nzxt önü kapalı olanları da uff yanıyor Alev Alev ısınıyor diyenleri de gördüm bence hiçte öyle değil
Ayn onu bende fark ettim 😁 işte markalar birbirine özenir zaman zaman teknoloji de ozentilik var haklısın telefonlar bile benziyor 😂 aslında özgün olması daha iyi de işte bakma sen
Ee tabiki o kadar olur ama ben sorun yaşamadım öyle aman aman ısınmıyor zaten abartılıyor ya bazen 😃O kadarda değil tabii, ama bir iki tane kullanıcı 5 derecenin üstünde serinlik yakalamıştı mesh kasaya geçince.
Kasa güzel görünüyor ama adeta Lian-Li markasının kopyası. Zaten çoğu marka Lian-Li markasının kasasını kopyalıyor. NZXT'nin böyle bir şey yapması şaşırtıcı.Galiba bu kasa yeni geliyor kasayı çok beğendim hatta aşık oldum diyebilirim mükemmel duruyor zaten nzxt ye ayrı bir sempatim var sizce nasıl fiyatı sanırım 3 bin TL civarında olacak
Mükemmel ya şuna baktoplanmış halı muko
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.