Abi anketteki kart deilmi 407018:00 da geliyor ama orta segment şimdiden söyliyim
Abi anketteki kart deilmi 407018:00 da geliyor ama orta segment şimdiden söyliyim
O sonraya herkesin böyle 4070 diye tutturması beni biraz kıllandırdı yani millette o kadar para var mı yahuAbi anketteki kart deilmi 4070
Abi 4070 bekliyordum dünden beri bildirim kovalıyorum orta seviye dediğin ekran kartı ne olacak küçük bir ipucu veremez misinO sonraya herkesin böyle 4070 diye tutturması beni biraz kıllandırdı yani millette o kadar para var mı yahu
4070 bekliyoruz hocam 🙏O sonraya herkesin böyle 4070 diye tutturması beni biraz kıllandırdı yani millette o kadar para var mı yahu
Sabredin 😉4070 bekliyoruz hocam 🙏
Hocam biraz düşünün fp sistem 4070 olurmu Allah için nolur 3060 getirin ya 3060 ti da olurSabredin 😉
O zaman hazırda bekleHocam biraz düşünün fp sistem 4070 olurmu Allah için nolur 3060 getirin ya 3060 ti da olur
Abi kaç gibi gelir nolur söle yaO zaman hazırda bekle
18:00 işte.Abi kaç gibi gelir nolur söle ya
Valla mı18:00 işte.
Kaç stok olcak18:00 işte.
Yok saka yapıyoruz yahu, 8 dakika sonra geliyor sistem.Valla mı
Kaç stok olcakYok saka yapıyoruz yahu, 8 dakika sonra geliyor sistem.
para yok diyip 3-4 sistem alanlar biliyorum o dereceO sonraya herkesin böyle 4070 diye tutturması beni biraz kıllandırdı yani millette o kadar para var mı yahu
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.