4k monitörler 25.000 TL birde sistem yapsak ona uygun eder sana 100.000 TLben tam bir f/p tarzında 4K mönitor de dahil bir sistem bekliyorum. 7900 XTX de olabilir. Mönütor ayrı da tavsiye de olabilir.
4k monitörler 25.000 TL birde sistem yapsak ona uygun eder sana 100.000 TLben tam bir f/p tarzında 4K mönitor de dahil bir sistem bekliyorum. 7900 XTX de olabilir. Mönütor ayrı da tavsiye de olabilir.
Eğer sen f/p yaparsan 4k bu sistemler için. bir tanesini ben almayı niyetliyim. Benim gibi bekleyenler de vardır sanırsam.Valla herkesin parası da o kartlara yetmez ama planımızda var. O tür kartlarda sistem adeti çok olmaz anca 50-100 tane için yapılır. Satıcılarda genelde 100 stoklu sistem için bize para verip birde mala indirim yapmaya çok yanaşmıyorlar haklı olarak.
Fakat planlarımızdan biri o zaten ryzen 7500f işlemcili bir tane yapmıştık biraz daha iyisini planlicaz.
Monitör hariç iyi bir çalışma olsa f/p odaklı 50 bin 60 bin bandı da kurtarır gibi. belli kesim sayende 4k lı oyuna geçer Mönitör için ayrı olarak değerlendirebilir. Zaten dün koyduğun 2 saat içinde bittiydi. :S4k monitörler 25.000 TL birde sistem yapsak ona uygun eder sana 100.000 TL
bekliyorum o zaman abi sana güveniyorum. 17 eylüle kadar gelse çoook güzel olur bide videolara linki 1 saat sonra eklesen çok iyi olur çünkü sistemi rahat rahat incelemek istiyoruz. yaptığın f/p sistemlere laf yok kesinlikle, ama biraz incelemek için zaman kalsa cidden iyi olur.Gelebilir 😉
Neden güldün Semih hocam
Aynen insanlar çok garip daha hicbirseye bakmadan incelemeden eleştiri yağmuruna tutuyolar enterasanYorumun saçmalığına güldüm.
Reis Allah için 16 bin bandında sistem getirin 3060 / 3060 ti ihtiyaç ya4k monitörler 25.000 TL birde sistem yapsak ona uygun eder sana 100.000 TL
Reis Allah için 16 bin bandında sistem getirin rtx 3060 / 3060 ti ihtiyaçtır yaHaydi bakalım bu ayın en bomba anketini açıyorum.
Üst üste sürprizler göreceksiniz diye boşa demedik. Önümüzdeki sistemde hangi ekran kartının olmasını istersiniz cevapları alalım 🥰
En çok oy alan karta göre ilk sistemi planlayabilirim 😉
İşlemci veya sistem tahminleri önerilerinizi de yorumalrda paylaşın.
hiç öyle olacakmış gibi durmuyor anketde 4070 baya önde benimde açıkçası istediğim 4070Reis Allah için 16 bin bandında sistem getirin 3060 / 3060 ti ihtiyaç ya
Reis Allah için 16 bin bandında sistem getirin rtx 3060 / 3060 ti ihtiyaçtır ya
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.