Bu hafta içi çıtırdan bi haber verebilirim bende haber bekliyorum.özellik işi zor ama belki zamanı konusunda bir ipucu olur
Bu hafta içi çıtırdan bi haber verebilirim bende haber bekliyorum.özellik işi zor ama belki zamanı konusunda bir ipucu olur
Ya AMD de çok çeşit eklemedim zaten RTX 4070 istiyor herkes baksana 🤣 Ama dur ekliyim onu da.ABİ 6800XT nerde
Bu hafta içi çıtırdan bi haber verebilirim bende haber bekliyorum.
Zaten 11 Eylülde üye olmuşsun foruma katkı sağlarsın biraz kötü mü 😉
Her saat foruma f5 atacağız belli oldu
Tebrikler gizli sırrımızı çözdünüz.
Her saat foruma f5 atacağız belli oldu
Bu hafta içi değil miBu hafta içi çıtırdan bi haber verebilirim bende haber bekliyorum.
Allah'ım goooooool🥳Bu hafta içi çıtırdan bi haber verebilirim bende haber bekliyorum.
Buna katılmıyorum stokçular geliyor ve hazırlıklı oluyor bence habersiz pat diye çıkması takip eden ve ihtiyacı olan kişilere daha faydalı olacaktır.haber bekliyoruz lütfen gelmeden bir short yayınlarsan daha heycanlı oluyor
ben sürekli youtube'a bakıyorum ama en azından gününü söylerse benim gibi alamayanlar alabilir çocuğuma bir sistem alacağım 2 aydır indirim peşindeyimBuna katılmıyorum stokçular geliyor ve hazırlıklı oluyor bence habersiz pat diye çıkması takip eden ve ihtiyacı olan kişilere daha faydalı olacaktır.
çoğu youtube'den duyurulan sistemler çok hızlı tükeniyor al-satçılar bile burayı takip etmedikleri halde oradan görüp bekliyorlar ve buda stoğun baya hızlı tükenmesine sebep oluyor maalesefben sürekli youtube'a bakıyorum ama en azından gününü söylerse benim gibi alamayanlar alabilir çocuğuma bir sistem alacağım 2 aydır indirim peşindeyim
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.