Merhabalar. 12. sınıfım. YKS'ye hazırlanıyorum. Bu konuyu buraya açmamın sebebi hem sohbet hem de fikir almak açıkçası. Bende bu bilgisayar mühendisliği aşkı küçüklükten gelen bir şey diyebilirim. Yani "Aa bak mezun ol, uzat ayaklarını evinde mis gibi para kazan." değil de teknoloji merakım ve bilgisayarla uğraşmayı çok sevdiğimden kaynaklı. Ama kafama takılan bir soru işareti var. Donanım bilgim var. Hatta bayağı iyi bir düzeyde. Ama yazılım bilgim neredeyse yok. Şuan oturup üniversiteye kadar araştırıp, bilgi edinmeyi çok isterdim ama maalesef ki derece yapmam gerekiyor. Sizce pek bir bilgim olmadan üniversitede C++ ile başlarsam çok zorluk çeker miyim? Bilgisayar konusunda merakım çok olduğundan bazı zamanlar gece gözüme uyku girmeyip bu bilgiyi öğrenmeliyim diyeceğime inanıyorum. Çünkü aklıma takılan bir şey olduğunda uyumam biraz imkansız oluyor. Ama tabii ki sormak, fikir almak daha bir cazip geldi bana.
Çok ders çalıştığımdan sosyal ortamım yok. O yüzden biraz sohbet tadında olmasını istedim bu konunun. Fikirlerini yazan herkese şimdiden çok teşekkürler.
Çok ders çalıştığımdan sosyal ortamım yok. O yüzden biraz sohbet tadında olmasını istedim bu konunun. Fikirlerini yazan herkese şimdiden çok teşekkürler.