sorun şu ki elimdeki bütçe şuan 120-130TL,haftalıklardan ve bayram harçlıklarından birikenlerle sistem toplayabilirimBöyle bir sistem toplanmasını doğru bulmuyorum ne yazık ki. Minimum 3000G ile sistem toplamanız önerimdir. Maksimum bütçeniz nedir?
120GB sıfır ssd almayı düşünüyorum,benim elimde 320GB HDD var,kasa ve PSU'yu ise şehirdeki bilgisayarcılardan bulurum,ilerde de R7 250,GT730 vb. kart takarım yoluma devam ederimEvet, toplanabilir de PSU ve diskleri nasil halledeceksiniz? Ek olarak size bi' kasa lazim.
sorun şu ki elimdeki bütçe şuan 120-130TL,haftalıklardan ve bayram harçlıklarından birikenlerle sistem toplayabilirim
Şuan ders çalışma alışkanlığı kazanamadığım için ailem destek vermez ama kendi paramla toplarsam izin verirler
monitör yok,256MB VRAM DX10(HD2000),3GB RAM ve İ3 330M var(laptop)Ailenizden destek almaya çalışın. Bilgisayar alacakları taktirde derslere çalışacağınızı ve günümüzde bilgisayarsız neredeyse hiçbir iş yapılmadığını söyleyin.
Ücretsiz birçok eğitim kanalı var, onlar olmadan dersler geliştirilemez zaten.
Monitörünüz var mı?
YouTube üzerinde bir video hazırlamıştım. Size atıyorum.
monitör yok,256MB VRAM DX10(HD2000),3GB RAM ve İ3 330M var(laptop)
bilgisayar alırlarsa ders çalışmayacağımı ben de biliyorum,onlar da.
ekran kartı yandı hiçbir anlamı yok upgrade yapmanınEn kötü ihtimalle 4.000 TL'yi gözden çıkarmak gerekiyor.
Laptopunuzu işe yarar hâle getirebiliriz.
ekran kartı yandı hiçbir anlamı yok upgrade yapmanın
Sorun şu sen beni anlamadın...Dahili grafik birimini etkinleştirin ve Windows 7 kurun içerisine. Genel Google gezinmeleri için yeterli olacaktır.
o fiyata 200GE sistem de toplanıyormuş...BAŞARDIM SIJFERGJHT BAŞARDIM VALLA
Link Removed
Link Removed
Link Removed
Link Removed
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.