TurkNet kullanıcılarına mesaj gitmiş bulunmakta. Özgür İnternet paketine sahip kullanıcılar için ücretlendirme şubat ayı itibarıyla 249 TL olacak.
Forumlarda başkalarının cebini düşündüm; Comnet önerdim. Reklamcı dediler. Hadi buyurun. Yapıştırrrrr!
Diğer firmalar zaman kazanıyor şu an. Şubatta kokusu çıkar emin ol.
Ben 1000mbps kullanıyorum şimdi ne yapayım 250TL yerine 369tl verip upload hızımı da 20mbps ye mi düşüreyim 😉
Not: Türknet 169tl den ucuza 1000mbps verirken bu firmalar yine 300tl üstüne veriyordu hatırlatırım. Yani kazık fiyattan hizmet satarak zaten edeceği kadar kar ettiler. Ama türknet idare edebildiği kadar ucuza verdi hizmeti.
Demekki vermemesi gerekiyormuş ben Türknet'in yerinde olsam 1000mbps interneti diğer firmalar gibi 350TL ve üstü yapardım.
Bu millet demekki kotalı ve limitli interneti daha çok seviyormuş.
Bence kullanılan cümleler çok önemli. Türknet altyapısının olduğu yerlerde bence kullanıcılar hala karlı ve fiyat avantajı efsane.
Bu zammın arka planını ben size söyleyeyim. Kendi altyapısının olmadığı diğer bölgelerde (ki bu Ttnet altyapısı oluyor) direk altyapı sahibi Türknete inat olsun diye ekstra zamlar getirmiştir. Buna halk dilinde ambargo da denebilir. Türknet hala 1000/1000 limitsizi veren tek firma. Bunun yüzünden göze battı adamlar tabi. Zamları konuşmak yerine arada diğer firmalara da limitsiz simetrik internet için biraz baskı yapılsa çok iyi olur. Empati kurmak gerek dostlarım.