Bütçeniz nedir?
+200 civarı...
Bu ikisinden birisini tercih edebilirsiniz.
MX-4'ü 8 kez, Thermal Grizzly Kryonaut'u ise 2 kez kullanabilirsiniz.
Önerim: Thermal Grizzly Kryonaut
Link Removed
Bu Grizzly den daha iyileri var mı peki?
Var ancak pahalılar. Hangi işlemci için kullanacaksınız?
7600X için.
Siz yinede önerin ben bir kontrol edeyim onlarıda.
Sağolun hocam, İletkenlik değeri olarak, bu attığınız arasındaki 2W bir fark var, bunun için aradaki 3kat fiyat farkının değmeyeceğini düşünüyorum, keza sizde öyle muhtemelenBunu önerebilirim. Daha fazlası tamamen gereksiz olur.
Link Removed
Sağolun hocam, İletkenlik değeri olarak, bu attığınız arasındaki 2W bir fark var, bunun için aradaki 3kat fiyat farkının değmeyeceğini düşünüyorum, keza sizde öyle muhtemelen
En iyisi o zaman ilk attığınız diyebiliriz, iletkenlik değeri bakımından.
Noctua Nt H2 çok sağlamdır fazlasıyla yeterli olacak senin işlemciye burda mesele soğutucu nekadar iyi ?En iyi termal macun hangisi?
Noctua olarak gördüm ama, daha iyileri de var mı?
Noctua Nt H2 çok sağlamdır fazlasıyla yeterli olacak senin işlemciye burda mesele soğutucu nekadar iyi ?
Şimdiye kadar benim gördüğüm en iyi termal macun idi tabiki sıvı metal macunları saymazsak. Kryonaut Extreme 14.2 W/mk iken Pullwark 20 W/mk. fiyat olarak da kryonaut a göre uygun.En iyi termal macun hangisi?
Noctua olarak gördüm ama, daha iyileri de var mı?
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.