Technopat Sosyal'deki GIBIRNet bot basıyor iddiası hakkında... Sarı harici yerler benim yazılarımdır. GIBIRNet yetkili personelinin aktardıkları sarı ile yazılmıştır.
Bu konuda hiçbir tarafı savunmuyorum. Savunamam. Çünkü olayın gerçek iç yüzünü bilmiyorum.
Fakat şimdiye kadar sadece TP'de gördüklerimle hareket ettim. GIBIRNet tarafına haksızlık olduğu düşüncesiyle bir de GIBIRNet yetkili personelinden bana aktarılanları buraya yazarak yaptığım haksızlığı gidermeye çalışacağım:
" " "
İlgili forumun yönetimi, 3 mayıs 2022 tarihinde kendilerine bizzat bildirdiğimiz ve firmayla hiçbir alakası bulunmayan birkaç bot hesap üzerinden hakkımızda yasaklama kararı almıştır. Kendileriyle konuyu görüştüğümüzde hesapların aidiyetinin ortaya çıkarılması ve ilgili yasal sürecin yürütülmesi için IP kayıtlarının paylaşılmasını istedik. Ancak onlar özel mesajı yanıtlama erişimimizi kısıtlamayı tercih etti.
" " "
Şahsi yorumum: TP'nin TurkNet ile olan sponsorluğundan mütevellit bu şekilde bir haksız yasaklama kararı aldığını düşünüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?
Moderatör tarafında düzenlendi: