Kullandınız mı ? Şikayetleriniz yada önerileriniz var mı?Neden olmasın. Bütçe el veriyorsa alınır tabiki.
Ben 2 yıl kullandım ve hala kullanıyorum evet premium bir klavye ama bu fiyata almanı tavsiye etmem yaşattığı belli başlı sorunlar var ve bu kadar yüksek bütçeli bir klavyenin böyle sorunlar yaşatması "Ya bu klavye şuan ülkemizde 3500 TL gibi bir fiyata satılıyor bunlar olmamalı" dedirtiyor.Alınmalı mı arkadaşlar deneyimleyen var mı ? Araştırmalarım sonucu aklımda kalan tek klavye .
Dostum iyisiyle kötüsüyle deneyimlerimi bu konuda anlattım istersen oku alıp almayacağına kendin ver.Kullandınız mı ? Şikayetleriniz yada önerileriniz var mı?
Rog Scope Deluxe bakabilirsinizKullandınız mı ? Şikayetleriniz yada önerileriniz var mı?
Tüm tuşlarını macro tarzı komut veriliyor mu önerdiğiniz klavyede ?Rog Scope Deluxe bakabilirsiniz
Arayışım aynı zamanda sessiz ve kaliteli bir klavyeBen 2 yıl kullandım ve hala kullanıyorum evet premium bir klavye ama bu fiyata almanı tavsiye etmem yaşattığı belli başlı sorunlar var ve bu kadar yüksek bütçeli bir klavyenin böyle sorunlar yaşatması "Ya bu klavye şuan ülkemizde 3500 TL gibi bir fiyata satılıyor bunlar olmamalı" dedirtiyor.
Sadece cafcaflı olmasımıdır ? Yoksa kalitesi mi ?ben apex 7 tkl ghost edition kullanıyorum. Sırf cafcaflı bı klavyem olsun dıye dunyanın parasını verdım. Yalan yok gercekten kalıtelı ve hıssıyatı mukemmel ama bu fıyatlar bıraz şov bence. O kadar para vermeye gerek yok.
cafcaflı , kalıtelı ve limited editıon diye duzelteyım. yoksa gamepower ın daha cafcaflı beyaz klavyelerı var tabi ama artık alınır fıyatlarda degıller orası kesın.Sadece cafcaflı olmasımıdır ? Yoksa kalitesi mi ?
Sessiz mi bilmiyorum ama Corsair K70 yada K100 gayet kaliteli klavyeler ben önerebilirim.Arayışım aynı zamanda sessiz ve kaliteli bir klavye
Switch özelliğinde yukarşı aşağı algılama ayarı yapılıyor onun switch seslerinde etkisi oluyor mu ?Uzunca bir süre kullandım, hayatımda kullandığım en iyi klavyeydi. Switchleri gerçekten harika. Ama sessiz bir klavye değil, ek olarak İngilizce olması biraz zorluyor alışana kadar.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.