Fiyatı baya iyi ben samsung 990 pro 1 tb 3000 liraya aldım bence alınır. Kingston iyidir.
Bunda DRAM var mı?Xpg S70 blade al bence
ne farkı var benım gosterdıgımle arasındaXpg S70 blade al bence
Dram var evetdram warmı bunda
ne farkı war benım gosterdıgımle arasında
xpg markasını ilk defa duyuyorum sıkıntı cıkarmıkıDram var evet
Hiçbir sorun olmuş taş gibi marka yurtdışında çok fazla tercih ediliyor ülkemizde de aynı şekildexpg markasını ilk defa duyuyorum sıkıntı cıkarmıkı
onu alsam okuma yazma hızını tam alırmıyım anakartım yukardakı gibi işlemcide ryzen 5 7500fHiçbir sorun olmuş taş gibi marka yurtdışında çok fazla tercih ediliyor ülkemizde de aynı şekilde
Evet alırsınızonu alsam okuma yazma hızını tam alırmıyım anakartım yukardakı gibi işlemcide ryzen 5 7500f
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.