Kullandım. Gayet güzel. MX4, thermalgrizzy ve bunun arasında ben pek bi fark göremedimCooler Master Cryofuze 14W/MK Termal Macun MGZ-NDSG-N07M-R2 Termal macununu almayı planlıyorum iyi midir almaya değer mi
Çok iyi olsun diyorsan Noctua NT-H2 alabilirsin ama Cooler Master da iyidir.Cooler Master Cryofuze 14W/MK Termal Macun MGZ-NDSG-N07M-R2 Termal macununu almayı planlıyorum iyi midir almaya değer mi
Türkiyede yoktu sanırım.Çok iyi olsun diyorsan Noctua NT-H2 alabilirsin ama Cooler Master da iyidir.
Attığın ürün konuda söylenilenlerden daha iyi dostum.Cooler Master Cryofuze 14W/MK Termal Macun MGZ-NDSG-N07M-R2 Termal macununu almayı planlıyorum iyi midir almaya değer mi
MX4 12w/mk değil 8.5w/mk olması lazım. 12w/mk olan MX5.Tam bilgim yok ama termal iletkenlik değeri yüksek olanların daha başarılı olduğunu biliyorum. Benim aldığım üründe 12w/mk Ben bu ürünü almıştım ; ARCTIC ACTCP00002B ARCTIC ACTCP00002B Termal Macun, MX-4 (4g) Çok Renkli Standart
Corsair H100i elite capellix ile Boşta 38-40 derece. Oyunlarda ise 55-60 derecelerde oluyor. Senin alacağın üründe termal iletkenlik 14w/mk olduğu yazıyor. Gayet güzel bir değer bence.
Bende kandırıldığımı senin sayende şimdi öğrendim Sağolsun mx4 açıklamasına mx5’i koymuşlar inceleyince farkettim.MX4 12w/mk değil 8.5w/mk olması lazım. 12w/mk olan MX5.
amazon tr de var vergisi cartı curtu max 300 e geliyorTürkiyede yoktu sanırım.
Amazondan alsan 250-300 e patlar
Öyleymiş. Kaliteli mal ama 300 verilir mi, sistemin segmentine göre değişiramazon tr de var vergisi cartı curtu max 300 e geliyor
Arctic MX4 tavsiye edebilirim teknobiyotik türkiye distrubitörü sitesinden temin edebilirsiniz.
Bilmiyorum ama ryzen 5 laptopta pek etkl göstermiyor , fabrikasyon olarak 2 yıl geçtiği için farklılık olsun diye aldım ryzen laptoplar oyunlarda 92 den aşşağı inmeyen rekor bende hatta 104 dereceyi gördüm her neyse fabrikanın verdiği süreç geçti bakımlarını yapıyım dedim termal macun olarak Arctic MX4 kullandım yani pek fayda sağladığını söyleyemem ama tavsiye olarak Cooler Master MasterGel Pro v2 tavsiye ederim . Bu arada liste yolluyorum daha ayrıntılı bir şekilde yararlanabilirsin.Ben bu konuda Arctic MX4'ü tek geçerim.
Cooler Master Cryofuze 14W/MK Termal Macun MGZ-NDSG-N07M-R2 Termal macununu almayı planlıyorum iyi midir almaya değer mi
Bana fayda etti açıkçası ne yalan söyleyeyim siz mx4 ü teknobiyotikten mi satın aldınızBilmiyorum ama ryzen 5 laptopta pek etkl göstermiyor , fabrikasyon olarak 2 yıl geçtiği için farklılık olsun diye aldım ryzen laptoplar oyunlarda 92 den aşşağı inmeyen rekor bende hatta 104 dereceyi gördüm her neyse fabrikanın verdiği süreç geçti bakımlarını yapıyım dedim termal macun olarak Arctic MX4 kullandım yani pek fayda sağladığını söyleyemem ama tavsiye olarak Cooler Master MasterGel Pro v2 tavsiye ederim . Bu arada liste yolluyorum daha ayrıntılı bir şekilde yararlanabilirsin.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.