Anakart msi h610m-g mi ?Arkadaşlar güç kaynağı hariç tüm bileşenlerim geldi. Ben de bugün montaj yaptım. Ancak sıvı soğutmanın kablolarından biri USB 2.0'a bağlamamı istiyor. Ancak kasanında USB 2.0 kablosu var. Anakarta bir tane JUSB1 var. Nasıl yapmalıyım ?
Ekli dosyayı görüntüle 997
Ekli dosyayı görüntüle 998
Bir de ekran kartını ve aparatını doğru monte etmiş miyim?
Ekli dosyayı görüntüle 999 Ekli dosyayı görüntüle 1000
Evet hocamAnakart msi h610m-g mi ?
Ram in yanındaki JUSB2 slotuna ne taktınızEvet hocam
Kasadan gelen mavi uçlu geniş bir kablo vardı o ayrı bir kablo.Ram in yanındaki JUSB2 slotuna ne taktınız
Hocam alttaki sağdan iki fan öyle takılı geldi. En soldakini ayrıca aldım. Onun fan yaprakları biraz farklı. O görüntüden dolayı mı dedinizAlttaki fanları ters çevirin hocam
Ekli dosyayı görüntüle 1003
Bu fotodaki kablolar kasanın üst tarafından geliyor.
Ekli dosyayı görüntüle 1004
Bu JUSB2 kasanın üstündeki USB 3.0 portu için sanırım. Ucu daha farklı ve yuvasına uygun yuvasıda mavi.
Ekli dosyayı görüntüle 1005
Ve bu da sıvı soğutmadan geliyor ama boşta kaldı. Kablo üzerinde USB 2.0 yazıyor.
Ama orada başka kablo varLink Removed
Şu kabloyu sağ alttakki JFP1 portuna takacaksın.
Onlar usb değil power kabloları. JFP ye gitmeli.
Ekli dosyayı görüntüle 1007
O zaman başka slot kalmadı 😀😀😀😀
Bir de oraya takılan power LED, HDD LED felan küçük kablolar varya. Onlardan sadece biri kontrolcüye takılı diğerleri boştaydı. Acaba diğerleride mi kontrolcüye gidiyor diye düşünüp bakayım dedim ama yok
Tek çare kasanın üst usbleri kullanmayı iptal edip onu takıcamO zaman başka slot kalmadı 😀😀😀😀
Fanlar içeri hava üfleyecek şekildeyse ok ama sanki ters gibi görünüyor. Ayrıca kasanın usb sini takmasan da olur. Öndeki birkaç usb den feragat edip soğutucunun usb sini takmalısın bence.Hocam alttaki sağdan iki fan öyle takılı geldi. En soldakini ayrıca aldım. Onun fan yaprakları biraz farklı. O görüntüden dolayı mı dediniz
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.