O yasa 1 ocakta yürürlüğe giriyor diye biliyorumEskiden 14 gun içinde iade etme vardi simdiki yasaya gore artik oda kakti maalesef
2024 Ocak a ertelendiO yasa 1 ocakta yürürlüğe giriyor diye biliyorum
Hiç o işe girmeye gerek yok. İade almazlarsa uğraş dur.Ürünleri iade edebilirsiniz. Ancak teslim ve para iade süreci biraz uzayacağı için yeni alacağınız ürünlerde uygulanan indirim süreside bitebilir.
Aynen hocam vazgeçtim zaten. Ürünler yine ucuza geldi bana. Şimdi montaj yapıyorum 😊Hiç o işe girmeye gerek yok. İade almazlarsa uğraş dur.
Hb üzerinden mi talep açtınız ?56 tl indirim oldu aldığım üründe talep açtım ya hesabınıza aktarırlar ya da kupon verirler dedi. Amazon hesaba tanımlıyo direk
ArayarakHb üzerinden mi talep açtınız ?
Evet hbArayarak
Hepsiburadada müşteri hizmetlerine başvur bi çağrı da şansını dene müşteri memnuniyeti amacıyla çoğu firma kabul ediyor eğer satıcı aynı ise kartına iade yapabilirler ama bu dediklerime müşteri hizmetleri karar veriyor şansını dene kısacası.Arkadaşlar bir kaç gün önce Hepsiburada üzerinden 5-6 parça ürün aldım. Hepsini bugün teslim aldım. Ve az önce aldığım ürünlerin bazılarında indirim ve sepette ek indirim gördüm. Hesapladım ve ortalama 530 TL daha fazla ödemişim.
Müşteri hizmetlerini aradım, yardımcı olamayacaklarını söylediler.
İade edip tekrar satın alacak param kalmadı.
Thhye indirimli ürünün görselleri ve fatura görselleri ile başvurdum.
Sonuç sizce ne olur
Ekli dosyayı görüntüle 985 Ekli dosyayı görüntüle 986
Hepsiburada veya trendyolun müşteri hizmetlerine ulaşmak, cumhurbaşkanına ulaşmaktan daha zor.Hepsiburadada müşteri hizmetlerine başvur bi çağrı da şansını dene müşteri memnuniyeti amacıyla çoğu firma kabul ediyor eğer satıcı aynı ise kartına iade yapabilirler ama bu dediklerime müşteri hizmetleri karar veriyor şansını dene kısacası.
Ben dün 2 kere aranma talep ettim hemen aradılar premium olduğu için mi acabaHepsiburada veya trendyolun müşteri hizmetlerine ulaşmak, cumhurbaşkanına ulaşmaktan daha zor.
Amazon harici sorununu kimse çözmüyor.
Olabilir 🤨Ben dün 2 kere aranma talep ettim hemen aradılar premium olduğu için mi acaba
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.