İlk kez sistem toplicam beni bi aydınlatabilirmisiniz şimdi işlemci mhz olarak 3600mhz ram destekliyor mu ram anakart ikilisini nasıl tercih etmeliyim h610lar 2133mhz veriyor sanırım tam olarak bilmiyorum nasıl uyum sağlarlar.İ5 12400F tabiki de
İlk kez sistem toplicam beni bi aydınlatabilirmisiniz şimdi işlemci mhz olarak 3600mhz ram destekliyor mu ram anakart ikilisini nasıl tercih etmeliyim h610lar 2133mhz veriyor sanırım tam olarak bilmiyorum nasıl uyum sağlarlar.
12400f almanı tavsiye ederim aynı işlemciyi kullanıyorum.İlk kez sistem toplicam beni bi aydınlatabilirmisiniz şimdi işlemci mhz olarak 3600mhz ram destekliyor mu ram anakart ikilisini nasıl tercih etmeliyim h610lar 2133mhz veriyor sanırım tam olarak bilmiyorum nasıl uyum sağlarlar.
whisper snow,
Hocam elinizde suan ekran karti mevcut mu? Bir de Amerikada misiniz attiginiz linkler Amazon US cunku.Check this out!
Link Removed
Check this out!
Check this out!
Link Removed
Check this out!
Check this out!
Seçeneklerim bunlar sanırım 2133mhz olanları tercih etmemem gerekiyor ram olarak 3200 mü almalıyım 3600mü?
Kanada dayım ekran kartı 3060ti almayı düşünüyorum linkini de atayımHocam elinizde suan ekran karti mevcut mu? Bir de Amerikada misiniz attiginiz linkler Amazon US cunku.
İleriye dönük olması önemli değil 2 sene falan kullanıp yeni bir sistem toplamayı düşünüyorumBence 5600x daha ileriye dönük olur
Tm 5600 x kullandım çok memnundum mükemmel işlemci performansı çok güzelİleriye dönük olması önemli değil 2 sene falan kullanıp yeni bir sistem toplamayı düşünüyorum
Teşekkürler sanırım tercihim intel olacak anakart işlemci ram uyumunu nasıl yapmalıyım onu bilmiyorumTm 5600 x kullandım çok memnundum mükemmel işlemci performansı çok güzel
Değişim olacaksa fazla para harcamamaya bak anakart giriş seviye al Rami sadece iyi bişey alabilirsin 32 GB filan 3600mhz ben öyle yaptımTeşekkürler sanırım tercihim intel olacak anakart işlemci ram uyumunu nasıl yapmalıyım onu bilmiyorum
Check this out!Değişim olacaksa fazla para harcamamaya bak anakart giriş seviye al Rami sadece iyi bişey alabilirsin 32 GB filan 3600mhz ben öyle yaptım
H610 3200 MHz desteği var 3200 de çalışır ram yüksek dememin nedeni ileride yüksek anakart vs alırsın diye dedimCheck this out!
Check this out!
Link Removed
H610m mantıklı gibi geliyor ama asus anakart 2133mhz görünüyor 3600mhz işlemciyle nasıl çalışacak o konuda aydınlatbilir misiniz?
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.