- Bütçe
- 25000 TL
20 -25k arası butcem var rtx 3070ti i5 12400f pc arıyorum
gaming gen sitesinde sistemlere bak20 -25k arası butcem var rtx 3070ti i5 12400f pc arıyorum
Gelmicek GalibaModart Üst segment çıkacak olan kasa içeriği o şekildeydi ama daha net bir tarih filan yok bekliyorum bende Kasım sonuna kadar güzel bir haber gelir inşallah
nerden öğrendin stoğa gireceğiniBu ayın bence en iyi sistemi elraen-gg oldu 23k full asus sistem, tekrar stoğa girecekmiş sanırım ara ara kontrol edin isterseniz.
Tekrar gireceğini sanmam o sistemi kacirdigima çok üzgünümBu ayın bence en iyi sistemi elraen-gg oldu 23k full asus sistem, tekrar stoğa girecekmiş sanırım ara ara kontrol edin isterseniz.
Tekrar gireceğini sanmam o sistemi kacirdigima çok üzgünüm
Etrafta çok bilgi kirliliği var herkes farklı birsey söylüyor iptal, gelecek, gelmeyecek,ertelendi, bekleyin, beklemeyin her kafadan farklı ses çıkıyor ne yapacağımızı biz de bilemez olduk valla. Aslında yoruma kapalı şekilde bir başlık açılıp bu tarz kafa karışıklığını giderecek bir resmî ağız paylaşımı olsa güzel olurdu.Zaten yüksek seviye gelmiyecekmiydi. Ben anlamadım şimdi yüksek seviye sistem gelmeyecek mi geleceksede sonraki aya mı kaldı bir bilgin var mı abi Kürşat Kütükçü
gaming gen tr ama pişman oldum orası ayrı meselenerden aldın
neden pısman oldun ?gaming gen tr ama pişman oldum orası ayrı mesele
bana satabilirsin pişmansangaming gen tr ama pişman oldum orası ayrı mesele
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.