Muhtemelen düşük - orta seviyesinde olur.Ekli dosyayı görüntüle 940
Sizce hangi sehment olur ?
Bir de al/satçıların paraları bitti herhalde. Daha ellerindekileri satamadan yeni sistemler çıkmaya devam ediyor. Levon abi de sistem çıkaracak. Vatan bilgisayar bir atak daha yapabilir...
Hocam adam bi haber verdi. Tüm forumlara yayıldı. Hoş değil gibi.Ekli dosyayı görüntüle 940
Bir de al/satçıların paraları bitti herhalde. Daha ellerindekileri satamadan yeni sistemler çıkmaya devam ediyor. Levon abi de sistem çıkaracak. Vatan bilgisayar bir atak daha yapabilir...
Son çıkardığı iki sistemin biri giriş biri ortaydı zaten. Bence bu sefer en az 3060 lı çıkarabilir. Ya da stok eritme amacıyla 2080 tarzı olabilirMuhtemelen düşük - orta seviyesinde olur.
Hocam paylaşım amacıyla açtım konuyu. Ben açmasam başkaları açıcak. Burdaki amaç sistem bekleyenlere haber vermek. Herkes takip etmiyor böyle şeyleri.Hocam adam bi haber verdi. Tüm forumlara yayıldı. Hoş değil gibi
Foruma özel yapacaksa belli tarihin öncesinde açılmış üyeliklere yaparsa çok iyi olur. Al satçılara fırsat kalmaz. Bende isterim al satçıların almamasınıHocam adam bi haber verdi. Tüm forumlara yayıldı. Hoş değil gibi.
Taner aydos kaç kere dedi foruma özel olucak diye.
En son giriş seviyesi paylaşmıştı bence orta seviye gelecektir büyük bir ihtimalle.Ekli dosyayı görüntüle 940
Gayet iyi yaptınız hocamHocam paylaşım amacıyla açtım konuyu. Ben açmasam başkaları açıcak. Burdaki amaç sistem bekleyenlere haber vermek. Herkes takip etmiyor böyle şeyleri.
Güzel olsun fiyatı yawHocam adam bi haber verdi. Tüm forumlara yayıldı. Hoş değil gibi.
Taner aydos kaç kere dedi foruma özel olucak diye.
Hep 6700 falan geliyordu. 3060 İçin PC Hocası tarafında bir iş olmadı.AMD sistem kim çıkardı ben mi görmedim
O 1 tabe idi o çıkalı baya oluyorHep 6700 falan geliyordu. 3060 İçin PC Hocası tarafında bir iş olmadı.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.