Sıkıntı yok. Güvenilir markaPalit inno3d ekran kartı tercih edilir mi 3060 için yoksa Asus mu almalıyım ilerde sorun yaratır mı?
Palit de İnno 3d de başarılı firmalardır. Tereddütsüz alınabilir.Palit inno3d ekran kartı tercih edilir mi 3060 için yoksa Asus mu almalıyım ilerde sorun yaratır mı?
Palit çook eski bir firma neden böyle düşünüyorsun anlayamadım ? MSI ile kuruluşları arasında 2 sene var. Inno3D markası da çok eski bir markadır.Yanı alınabilir biri sorduğunda 3060m var dediğinde markasını sorunca inno3d diyince kötü oluyor bi msi demek var bide inno3d ama güvenilir
Yok ben iyi demiyorum sadece isim olarakPalit çook eski bir firma neden böyle düşünüyorsun anlayamadım ? MSI ile kuruluşları arasında 2 sene var. Inno3D markası da çok eski bir markadır.
Gigabyte seçip 2 tane 3080ti kartım bozuldu 3 ay o garanti senin bu garanti benim koşturdum 12000 TL zararım var. Gigabyte iyi marka mı şimdi ? Keşke Palit yada Inno3D alsaydım da uğraşmasaydım bunlarla diyorum
Genelde Kapasitör,PCB,Heatsink de maliyetten kısarak daha ucuz parçalar ile ekran kartı üreten markalar Palit inno3d pny gainward (bazı zotac lar)Palit inno3d ekran kartı tercih edilir mi 3060 için yoksa Asus mu almalıyım ilerde sorun yaratır mı?
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.