3060ti lar genel olarak 5.5 / 6.5k arasındaBenim arkadaş 2 tane aldı bakayım bir sıkıntı olmazsa ondan alacağım 3060Tİ satarım.
M9 daki 3060ti kaça satabilirim ?
3060ti lar genel olarak 5.5 / 6.5k arasındaBenim arkadaş 2 tane aldı bakayım bir sıkıntı olmazsa ondan alacağım 3060Tİ satarım.
6.5 e gidebilir diye düşünüyorumBenim arkadaş 2 tane aldı bakayım bir sıkıntı olmazsa ondan alacağım 3060Tİ satarım.
Kürşat daha sıfır cihaz garantili o kadar düşer mi fiyat yav ?6.5 e gidebilir diye düşünüyorum
Daha cihaz yeni resmen kullanılmamış 5k-6k sakın satma garantisiz cihazlar o fiyata satılıyorKürşat daha sıfır cihaz garantili o kadar düşer mi fiyat yav ?
Link Removed
2. elde her gpu yarı fiyatına düşüyor. 13-14' e tertemiz 3090 lar doluDaha cihaz yeni resmen kullanılmamış 5k-6k sakın satma garantisiz cihazlar o fiyata satılıyor
5.5 - 6.5 satmak mantıksız neden garantili ve çok az kullanılmış cihazı satıp yarı fiyatına gidip garantisiz arasında az fark olan bir ekran kartı almak mantıksız6500 falan iyi.
2. elde her gpu yarı fiyatına düşüyor. 13-14' e tertemiz 3090 lar dolu
Ne bileyim garip geldi bana daha sıfır cihaz garantili o kadar düşüyorsa ikinci el parçalarla sistem toplamak daha mantıklı o zaman6500 falan iyi.
2. elde her gpu yarı fiyatına düşüyor. 13-14' e tertemiz 3090 lar dolu
Güç olarak fazla fark etmeyecekse dediğin gibi garantili temiz cihazı bırakırım daha mantıklı.5.5 - 6.5 satmak mantıksız neden garantili ve çok az kullanılmış cihazı satıp yarı fiyatına gidip garantisiz arasında az fark olan bir ekran kartı almak mantıksız
İkinci el piyasası bu 7 ye de muhtemel gidebilir 7 den fazla ben vermezdimKürşat daha sıfır cihaz garantili o kadar düşer mi fiyat yav ?
Link Removed
Başa baş değiştirmeye gerek var mı sence sen olsan değiştirir misin ? 3070 ileİkinci el piyasası bu 7 ye de muhtemel gidebilir 7 den fazla ben vermezdim
Garantili bir cihaz alıp , garantisiz bir cihazla değiştirmek saçma rtx3070ti olsa süprim,rog değişBaşa baş değiştirmeye gerek var mı sence sen olsan değiştirir misin ? 3070 ile
Tİ farkı nedir açıklar mısın ?Garantili bir cihaz alıp , garantisiz bir cihazla değiştirmek saçma rtx3070ti olsa süprim,rog değiş
CUDA ÇekirdekleriTİ farkı nedir açıklar mısın ?
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.