Tercih sizin..Teşekkür ederim cahilliğimi bağışlayın. Ama zenci kart görürsem özelliğine bakmam direk alırım.
Tercih sizin..Teşekkür ederim cahilliğimi bağışlayın. Ama zenci kart görürsem özelliğine bakmam direk alırım.
Nvıdıa RTX BenceBir sistem toplasam hangi ekran kartını kullansam bi tarafta yüksek vram bi tarafta rtx ve dlls
Oyunun içerisinde kendini hissetmek istiyorsan ki özellikle rtx in sunduğu şaheser özelliklerden faydalanmak istiyorsan kesinlikle rtx, kendin de yazmışsın dlss. Dlss muazzam açtığında önünde kim duracak bilmem. Fps coşcak hele monitörün de 144 hz üzeriyse rtx. Ama dersen ki bütçe beni aşar ben rx ile takılırım o da götürür ama yinede rtx yaniBir sistem toplasam hangi ekran kartını kullansam bi tarafta yüksek vram bi tarafta rtx ve dlls
Peki 3060 12gb varyantı fhd de güzel duruyor Qhd monitör bulamazsam uygun fiyata seçenek olarak düşünüyorumRTX 3080 10GB ve RX 6800 16GB, hem oyun hem de diğer zorlu görevler için mükemmel performans sunan yüksek kaliteli grafik kartlarıdır. Ancak, iki kart arasında bazı önemli farklılıklar vardır.
RTX 3080 10GB, RX 6800 16GB'dan daha güçlüdür ve daha yüksek kare hızları sunar. Ayrıca ray tracing ve DLSS desteğine sahiptir, bu da gerçekçi ve ayrıntılı grafikler oluşturmasına olanak tanır. Ancak, RTX 3080 10GB, RX 6800 16GB'dan daha pahalıdır ve daha fazla güç tüketir.
RX 6800 16GB, RTX 3080 10GB'dan daha ucuzdur ve daha az güç tüketir. Ayrıca daha fazla VRAM'a sahiptir, bu da daha yüksek çözünürlüklerde oyun oynamanıza veya daha fazla uygulamayı aynı anda çalıştırmanıza olanak tanır. Ancak, RX 6800 16GB, RTX 3080 10GB kadar güçlü değildir ve ray tracing veya DLSS desteğine sahip değildir.
Sonuç olarak, sizin için en iyi grafik kartı bireysel ihtiyaçlarınız ve bütçeniz tarafından belirlenecektir. Oyunlarda mümkün olan en iyi performansı arıyorsanız, RTX 3080 10GB daha iyi bir seçimdir. Ancak, daha uygun fiyatlı bir seçenek arıyorsanız ve daha fazla VRAM ve daha iyi güç verimliliği istiyorsanız, RX 6800 16GB harika bir seçimdir..
hiç güzel değil Modern Warfare 2'de medium ayar çok düşük texturede 90-120 fps alıyorum.FHD'de bir de.RX6700 alabilirsiniz.Peki 3060 12gb varyantı fhd de güzel duruyor Qhd monitör bulamazsam uygun fiyata seçenek olarak düşünüyorum
evethiç güzel değil Modern Warfare 2'de medium ayar çok düşük texturede 90-120 fps alıyorum.FHD'de bir de.RX6700 alabilirsiniz.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.