Aradaki 3k ya değecek bir işlem gücü vereceğini zannetmiyorum amaSonunda senin bütçen uzun zaman kullanıcaksan 14 çekirdekli bir i7 12700 ve IPS ekran fiyat farkında değer ama senin bütçen senin kararın.
3k ya %8 fazla işlemci performansı kötü duruyor açıkçasıDeğer mi değmez mi sizin kararınız hocam
Bence de öyle. Tuf ı alıp geçilir3k ya %8 fazla işlemci performansı kötü duruyor açıkçası
Tabi eğer senin için tek önemli olan Geekbench singlecore performans farkıysa haklısın.3k ya %8 fazla işlemci performansı kötü duruyor açıkçası
Hocam tuf da ips zatenAradaki 3k ya değecek bir işlem gücü vereceğini zannetmiyorum ama
Hocam pythonda bi algoritma yazdığım zaman hızlı bir şekilde işlem yapmasını istiyorum ya da solidde bunu karşılayacak bi cihaz gibi durdu tuf bütçem dar olmasa zaten i7 12.nesili alırdımTabi eğer senin için tek önemli olan Geekbench singlecore performans farkıysa haklısın.
Hocam tuf da ips zaten
Kararını verdiysen şimdiden hayırlı olsun. Ekran haricinde ve birazcık düşük tdp haricinde bi eksisi yok.Hocam pythonda bi algoritma yazdığım zaman hızlı bir şekilde işlem yapmasını istiyorum ya da solidde bunu karşılayacak bi cihaz gibi durdu tuf bütçem dar olmasa zaten i7 12.nesili alırdım
Eyvallah hocam saolasınKararını verdiysen şimdiden hayırlı olsun. Ekran haricinde ve birazcık düşük tdp haricinde bi eksisi yok.
Hocam tdp nin düşük olması iyi değilmiKararını verdiysen şimdiden hayırlı olsun. Ekran haricinde ve birazcık düşük tdp haricinde bi eksisi yok.
Performans için değil ekran kartına giden güç az kalırHocam tdp nin düşük olması iyi değilmi
Ne kadar güç giderse o kadar performans mı artıyor?Performans için değil ekran kartına giden güç az kalır
Acer nitro 5 nasıldır hocam i7 12700 lü bir modelini buldum amaKararını verdiysen şimdiden hayırlı olsun. Ekran haricinde ve birazcık düşük tdp haricinde bi eksisi yok.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.