Bu laptobu sipariş ettim gelicek yakinda yazılımcı ve uzun süredir GTX 720 mi o tarz bı model varmış yıllardır o laptobu kullanıp bir bozulma yaşanmamış ama monsterin sikintilarindan bahsetti pili az dayaniyormus ama performans yüksekmiş sıcaklık okadar önemli değil kendi dusurebiliyorsun bu ayarlanıyor zaten 300 400 FPS TE kartı yorarsin onun yerien 144 Hz zaten PC 145 FPS ayarlı tut ekran kartı az yoruluyor diyor. Ve ayriyeten monsterlarda Optimus özelliği olanı al diyordu ama Optimus yokmuş yani Optimus bilgisayarlar sadece ekran kartı ve sadece işlemciyi programına göre kullanımını ayarlayabiliyormusun ama Optimus olmasada olur bu tulpat t7 üzmez HP victus onerenlere bakma onun iyi yönleri var işte isinmamasinin nedenlerini anlattı. Ama şu an performans ve kalite olarak monster Abra serileri olmasada tulpar serisi iyidir dedi yani bende ikna oldum aldım artık canavarın gelmesini bekliyorum AMD işlemcileri hayatımda hiç kullanmadım bende sevmiyorum yani internette millet muhalefetle hükümet kavgası gibi bı taraf victus aceri bir taraf MSI monstermi öneriyordu dusunceleriniz