Hayırlı olsun. Ben de almıştım. Yarın bigün gelir. Varmı yokmu paylaşırım.Bende bu monitörden aldım inşallah ölü pixel çıkmaz
Hayırlı olsun. Ben de almıştım. Yarın bigün gelir. Varmı yokmu paylaşırım.Bende bu monitörden aldım inşallah ölü pixel çıkmaz
merhaba bu konu dışında bır şey sora bilirmiym ?Hayırlı olsun. Ben de almıştım. Yarın bigün gelir. Varmı yokmu paylaşırım.
Tabiki buyrun.merhaba bu konu dışında bır şey sora bilirmiym ?
Değişim talep ettim bakalım.
değiştirirler. benimkinde 2 tane cıkmıştı değiştirdiler.Değişim talep ettim bakalım.
modartın cıkarcagı sistemi bekliyorumda bedne taksit secenekleri olucakmı diyer urunlerde goremedimde onu biliyorsanız eger acıklaya bilirmisinTabiki buyrun.
Bu arada 1 adet mavisi ölü piksel çıktı
Müşteri hizmetlerini arayıp mi değişim talep ettiniz?Değişim talep ettim bakalım.
Çıkaracağı siteye bağlı. Hemen hemen her site taksit yapıyor zaten.modartın cıkarcagı sistemi bekliyorumda bedne taksit secenekleri olucakmı diyer urunlerde goremedimde onu biliyorsanız eger acıklaya bilirmisin
Hayır. Şimdilik mail attım. Belki yarın ararım.Müşteri hizmetlerini arayıp mi değişim talep ettiniz?
tamam teşekkür ederimÇıkaracağı siteye bağlı. Hemen hemen her site taksit yapıyor zaten.
merhaba bende aldım siyahda ölü pixel cıkdı deiştirdim ama şimdide laptop ekranını hdmı la bağladım ve arka planda kırmızılıklar ve diyer araçlara girdiğimde ekranda kırmızlıkalr kırmızı pixeller görünüyor bu neyden kaynaklıdır acaba displayport alıcam ama hdmı mı bozuk yoksa laptopdanmııdır acaba bir tahmininiz varmıdır acabaTabiki buyrun.
Bu arada 1 adet mavisi ölü piksel çıktı
Monitör kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Önceki gönderdiğinde olmadığına göre.merhaba bende aldım siyahda ölü pixel cıkdı deiştirdim ama şimdide laptop ekranını hdmı la bağladım ve arka planda kırmızılıklar ve diyer araçlara girdiğimde ekranda kırmızlıkalr kırmızı pixeller görünüyor bu neyden kaynaklıdır acaba displayport alıcam ama hdmı mı bozuk yoksa laptopdanmııdır acaba bir tahmininiz varmıdır acaba
öncekinde pixel testi yapmadan acarken gordum bağlayamamışdım ondan direk götürdümMonitör kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Önceki gönderdiğinde olmadığına göre.
Dp deneyip bak bakalım.
yarın da dp deniyicem umarım sorun laptopdan bağlamamdadırMonitör kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Önceki gönderdiğinde olmadığına göre.
Dp deneyip bak bakalım.
Hayır. Ghosting ile alakası yok.öncekinde pixel testi yapmadan acarken gordum bağlayamamışdım ondan direk götürdüm
Çoklu mesajınız otomatik olarak birleştirildi:
yarın da dp deniyicem umarım sorun laptopdan bağlamamdadır
teşekkür ederim
birde bu durum ghst deildir deilmi?
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.