tamam teşekkürlerHayır. Ghosting ile alakası yok.
tamam teşekkürlerHayır. Ghosting ile alakası yok.
Ben iade ettim.Hayır. Şimdilik mail attım. Belki yarın ararım.
merhaba aynı konudan yazıyorum kusura bakmayın ama dp kablosu öneriniz varmıHayır. Ghosting ile alakası yok.
neden iade ettiniz?Ben iade ettim.
Amazondan almanı öneririm. Paugge olsun yeter. Zaten 1.4 aynı zamanda 1.2 destekler.merhaba aynı konudan yazıyorum kusura bakmayın ama dp kablosu öneriniz varmı
Link Removed bunu düşünüyoum ama daha iyisi sizin bildiğiniz farklı bir markanın dp sini oğrenmek isterim ve siz monitorü ne yapdınız ölü pixel cıkmıştıda
Link RemovedAmazondan almanı öneririm. Paugge olsun yeter. Zaten 1.4 aynı zamanda 1.2 destekler.
Link Removed
Ölü piksel için değişim talep etmiştim. Garip bir şekilde kabul etti itopya. Bugün elime ulaştı. Eve geçince kontrol edeceğim.
Eve geçiyorum. Yarım saate atarım.Link Removed
bu ürünmü
ve sroun olmassa eğer hdmı kablosunun üzerindeki yazıyı ata bilirmisiniz kendimdekiyle doğrulamak istiyorumda bende ölü pixelden deişdim ama hdmı kablo renkleri farklı idi şunaki biraz acık onceki tam siyahdı
Çıktımı ölü pixelEve geçiyorum. Yarım saate atarım.
Yok çıkmadı. Hdmi kablosu da akşama kaldı kusura bakma 😀Çıktımı ölü pixel
einize geldimi acaba kablo ?Yok çıkmadı. Hdmi kablosu da akşama kaldı kusura bakma 😀
kablonun üstündeki yazıyı kastetmişdim deKablo tamamen siyah.
Ekli dosyayı görüntüle 1504
HİGH SPEED HDMI™ CABLE WİTH ETHERNET E465667 rl AWM STYLE 20276 80⁰C 30V VW-1 GELİNTEkablonun üstündeki yazıyı kastetmişdim de
teşekkür ederimHİGH SPEED HDMI™ CABLE WİTH ETHERNET E465667 rl AWM STYLE 20276 80⁰C 30V VW-1 GELİNTE
Yeni konu açarsanız çok iyi olur hocam.bybarisss merhaba Link Removed
bu klavye hakkında yorumunuz varmıdır acaba?
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.