Tadından yenmez 😀Tercih edip etmeyeceğimi çıkınca söylerim ama dediği özellikte gelir 23 bandında olursa mükemmel olur
Tadından yenmez 😀Tercih edip etmeyeceğimi çıkınca söylerim ama dediği özellikte gelir 23 bandında olursa mükemmel olur
Çok sevinme 24899tl de olabilir 😄Tadından yenmez 😀
Sen alırsın o kesin 😂o zaman bedava olur ben bile 2 tane alırım
AMD yan çizmezse 1-2 tane gelecek gibiAbi eski içeriklerin devamı gelirmi
Donanımcı baba döneminden bahsediyorum
Hadi hayırlısı bakalım gözün aydın 🥰🥰AMD yan çizmezse 1-2 tane gelecek gibi
Bulanık gpu ile i5 13600K hemde 15k ya yazıp 1650 li sistem koyman yok muBuna benzer konu açıldı çok sabırsızsınız yani. Zaten öncesinde forumda ve kanalda duyuru yaparız. Fiyat ve donanım bilgisi boşa beklemeyin vermeyeceğim. Sonra sağda solda herkes yazıyor bunun üstüne gidip farklı firmalar sistemimizi vurmaya kalkıyor o yüzden o hataya ben düşmeyeceğim.
He sizlere kalkıp ta bulanık resim atıp GTX sistem diyerek fake falan atmam merak etmeyin 😉😉
7900 XTX ve XT mi bekliyorsunuz Ayhan Bey?AMD yan çizmezse 1-2 tane gelecek gibi
En son adam patlayacak valla her gün aynı soru iyi bişey demiyor bari 😄Levon abi sistemlerde gelişme varmı?
Günü ve fiyatı bi de spoiler ekran kartı orta seviye için😅
Satılmaz o fiyatlar riskliAl sata gider mi gitmez mi ona bakicaz 😁
Al sat işi yüksek fiyatlı sistemler de pek tercih edilmiyor ama gerçekten piyasanın 5 bin TL filan altında olursa gayet de giderSatılmaz o fiyatlar riskli
Adamlar 8k lik sistemi bile zor satiyorAl sat işi yüksek fiyatlı sistemler de pek tercih edilmiyor ama gerçekten piyasanın 5 bin TL filan altında olursa gayet de gider
Onlar satamaz ben satarım 😉🤫Adamlar 8k lik sistemi bile zor satiyor
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.