12100f işlemci 2x8 ram 500gb m2 ssd 3050 ekran kartı monitör klavye mouse kulaklık ile set halinde 20k
içerikte gelebilecek eleştirilere karşı
vicdanlı bir eleştiri yapılması istenmiş
bende akli ve vicdanlı olarak düşüncelerinizi merak ediyorum
Bak şimdi hiç kimse hiç kimse ile aynı fikirde olmak zorunda değilFirma sahibi kimse ona söyle
adamın burda suçu ne merak ettim
Herkes parasına bakar doğru olanda bu
Ara firmayı ona söylen hadi😉
bu fiyata bundan iyisi yok diyen biri varsaBahsi geçen hususda herhangi bir tenakuza düşmüşlük göremedim. Tenkit mevzusu var mıdır? Elbette vardır. Bu fiyat aralığında X firmaların RTX 4060'lı sistemleri çıkıyorken şahsen tercih etmezdim ben bu sistemi. İçerik üreticisi her daim bu işi yapan kampanyalı sistem tanıtan biri. Son kullanıcının istediği gibi çıkmıyor her zaman sistem. Zaten youtube'da comment bölümü mevcut. Alan alır almayan almaz. Tercih meselesi tamamen bu durum.
Ne dediğin belli değil ki. Zaten tenkit mevzusu yok diye hiç bir satırımda ifade etmedim. Yine söylüyorum. Tenkitin sebebinini üstteki mesaj da açık seçik söyledim. Hiç bir içerik üreticisi eleştirilmez diye bi' kavram yok zaten. Aksini iddia eden cahil cüheladır. Cumhurbaşkanı/Bakanlar bile eleştiriliyor ona bakarsan. İçerik üreticisi sürekli bu işi yapan birisi. Beğenmezsen satın almazsın olur biter. Dediğim gibi comment bölümü 7/24 açık. Yani hikaye yazmaya gerek yok bu kadar.bu fiyata bundan iyisi yok diyen biri varsa
eleştiriyi de hakediyordur
eleştiri eleştiri değildir boş beleş bir çamur atmadır ayrı mevzu
hakkaniyetli bir eleştiri vardır ayrı mevzu
burada problem herkesin tatmin olması mevzusu değil
dünyada hiç birşeyde bir topluluğun %100 memnun olması mümkün değildir
ama sen üstüne basa basa daha iyisi yokmuş gibi algı oluşturursan
üstüne birde içeriğine fiyat performans canavarı dersen
kusura bakma da eleştirilirsin
hikaye derkenNe dediğin belli değil ki. Zaten tenkit mevzusu yok diye hiç bir satırımda ifade etmedim. Yine söylüyorum. Tenkitin sebebinini üstteki mesaj da açık seçik söyledim. Hiç bir içerik üreticisi eleştirilmez diye bi' kavram yok zaten. Aksini iddia eden cahil cüheladır. Cumhurbaşkanı/Bakanlar bile eleştiriliyor ona bakarsan. İçerik üreticisi sürekli bu işi yapan birisi. Beğenmezsen satın almazsın olur biter. Dediğim gibi comment bölümü 7/24 açık. Yani hikaye yazmaya gerek yok bu kadar.
Yani roman yazmana gerek yok bu kadar. Onu diyorum. Zaten eleştiri almış alacağı kadar. Burda yazman yersiz bence.hikaye derken
anlamadığım ne biliyor musungarip insanlar var ciddiyim
sistemi firma çıkartır
tanıtımcı gelir ballandıra ballandıra anlatır gider
şimdi sistemi tanıtımcımı çıkardı yo
ne olmasını bekliyorsun
senin fikrin yersiz olması benim fikrim yerinde olmasıYani roman yazmana gerek yok bu kadar. Onu diyorum. Zaten eleştiri almış alacağı kadar. Burda yazman yersiz bence.
diğer forumda aynı performansı bekliyorum görelimanlamadığım ne biliyor musun
yok efendim fiyat performans canavarı
yok şu kesimi düşünüp uygun fiyattan çıakrttık
yok bundan iyisi yok
diye sistem tanıtımı yaptıktan sonra hiç mi kabahati olmuyor bu şahısların
ve daha vahimini de söyleyeyim
youtube kanalında filan laf söyletmeyen terbiyesizlik boyutunda karşıt cevap veren yalaka tayfa da var
Sen fena tilt olmuşsun içerik üreticisine belli. Memleket meselesine çevirmişsin resmen bu durumu. Ama eleştirdiğin adam bu sitenin admini. Fazla tutmazlar seni burda.senin fikrin yersiz olması benim fikrim yerinde olması
bu konuda tartışabiliriz
bu konu hakkında tartışmayada biliriz
ama benim post açmamda bir yasak yok değil mi
yani
forum kuralları gereği
yöneticilerden birini filan eleştirmek yasak değil
Değil mi ?
sağlam trol baksana içerlemişSen fena tilt olmuşsun içerik üreticisine belli. Memleket meselesine çevirmişsin resmen bu durumu. Ama eleştirdiğin adam bu sitenin admini. Fazla tutmazlar seni burda.
Haberin olsun.
zeki bir insansın bellidiğer forumda aynı performansı bekliyorum görelim
hale yalaka diyor neyse daha cevap vermeye gerek yok
objektif eleştiri yapılır her şey detaylıca ele alınır
sen daha bu ayrımı yapamıyorsun firma ile tanıtımcı
sağlam trol
işte bu kadarsınızsağlam trol baksana içerlemiş
aslamım benim diğer forumda kuzu
burdan atacaklar diye mi korkacamsağlam trol baksana içerlemiş
aslamım benim diğer forumda kuzu
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.