Evet 8x2 16GBRAM'leriniz 8x2 16GB mi? Dosyayı inceleyeceğim.
Dün Ram'leri MemTest86'ya soktum sadece 1 tane hata buldu ama html kaydını alamadım kesinlikle Ram'lerin birinde sıkıntı var ama hangisi bilmiyorum.RAM'leriniz 8x2 16GB mi? Dosyayı inceleyeceğim.
XMP açık mı kapalı mı?Dün Ram'leri MemTest86'ya soktum sadece 1 tane hata buldu ama html kaydını alamadım kesinlikle Ram'lerin birinde sıkıntı var ama hangisi bilmiyorum.
Kapalı Zaten biosu resetlemiştim baya önce.XMP açık mı kapalı mı?
Anakarttan bir rami sökün. Tek ram ile test yapın.Kapalı Zaten biosu resetlemiştim baya önce.
Tamamdır en kısa sürede sonuçları paylaşacağım.Anakarttan bir rami sökün. Tek ram ile test yapın.
2 ram'i de tek tek takıp testleri yaptım bir sıkıntı çıkmadı sonuçlarıda var elimde burada paylaşmalımıyım özel bilgi barındırırmı acaba?Anakarttan bir rami sökün. Tek ram ile test yapın.
Özel bilgi değil hocam. O zaman aklımdaki şey, doğrulandı. RAM'leriniz Kingston HyperX'ti değil mi?2 ram'i de tek tek takıp testleri yaptım bir sıkıntı çıkmadı sonuçlarıda var elimde burada paylaşmalımıyım özel bilgi barındırırmı acaba?
Ama Html dosyasını buraya atamıyorum desteklemiyor site.Özel bilgi değil hocam. O zaman aklımdaki şey, doğrulandı. RAM'leriniz Kingston HyperX'ti değil mi?
evet öyle; LİNK: 8-8 16GB
Ama Html dosyasını buraya atamıyorum desteklemiyor site.
Hocam aynı sorun bende de sizde de var. Kingston HyperX RAM'lerim sürekli ara sıra mavi ekran veriyordu. Artık bıkıp servise yolladım, bende de teker teker çıkınca memtest'te hata vermiyordu. Servis iade/değişim kararı çıkardı. Garantisi varsa sizde yollayin sorunlu..Mediafire dan gönderiyorum.
Hocam Şöyleki ben bilgisayarı kendim almadım benim peder bana hediye etmişti bilgisayarcıdan toplamış ama baktığımda hyperx ramlerin ömür boyu garantisi var sizce bilgisayarcıyamı götüreyim yoksa yapacak bir şey yokmu.Hocam aynı sorun bende de sizde de var. Kingston HyperX RAM'lerim sürekli ara sıra mavi ekran veriyordu. Artık bıkıp servise yolladım, bende de teker teker çıkınca memtest'te hata vermiyordu. Servis iade/değişim kararı çıkardı. Garantisi varsa sizde yollayin sorunlu..
Bilgisayarcıya götürseniz olay çözülmez, farklı RAM ile çözülür. Garantiye gönderip ya para iadesi ya da degisim olucak.Hocam Şöyleki ben bilgisayarı kendim almadım benim peder bana hediye etmişti bilgisayarcıdan toplamış ama baktığımda hyperx ramlerin ömür boyu garantisi var sizce bilgisayarcıyamı götüreyim yoksa yapacak bir şey yokmu. Ekli dosyayı görüntüle 9626
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.