Hocam M9 sisteme 224 xt soğutucu taktım ama işlemci ağırlıklı oyunlarda işlemci 50-55W tüketirken 70-73 dereceyi görüyorum. Valorant'ın yanında test videonuz için Marvel's Spider-Man Remastered, GoW gibi ağır oyunları da denemenizi öneririm.224xt tavsiye ederim 45 derece 0 ses valorant oynayabileceksin. Haftaya inceleme videosu gelicek.
Rdr2 49 derece , death stranding 47 derece ortalama . Valo sadece örnekti dostum . Termal macunu yedirdin mi ? Ortam sıcaklığın nedir ?Hocam M9 sisteme 224 xt soğutucu taktım ama işlemci ağırlıklı oyunlarda işlemci 50-55W tüketirken 70-73 dereceyi görüyorum. Valorant'ın yanında test videonuz için Marvel's Spider-Man Remastered, GoW gibi ağır oyunları da denemenizi öneririm.
Termal macun sistemi aldığım gibi duruyor değiştirmedim, sadece soğutucu montajını yaptım. Ortam sıcaklığı 22-23 derece. Kasa temperli cam olduğu için normal diyorum ama siz bu değerleri nasıl aldınız ona şaşırdım şu an. Farklı bir termal macun mu sürdünüz?Rdr2 49 derece , death stranding 47 derece ortalama . Valo sadece örnekti dostum . Termal macunu yedirdin mi ? Ortam sıcaklığın nedir ?
Ben onu kullanmadım işte. İtopya hangi macunu sürdüyse o duruyor üstünde. Olmadı frost x25'i sürüp öyle denerim.224 xt içinden çıkan frost x25 iyi bir termal macun zaten . Onu kullandıysanız sorun yok . Çok garip . Hatta şöyle söyleyim 15 dk aida 64 ün hemen peşine cinebench Multi testinde ortalama 62 maks 67 . 1200 RPM fan devrinde . Fan otodayken 59 derece ortalama maks 65 derece.
Hocam M9 sisteme 224 xt soğutucu taktım ama işlemci ağırlıklı oyunlarda işlemci 50-55W tüketirken 70-73 dereceyi görüyorum. Valorant'ın yanında test videonuz için Marvel's Spider-Man Remastered, GoW gibi ağır oyunları da denemenizi öneririm.
max 1300 tabi ne kadar aşağısı olursa o kadar iyi olur ama hava soğutucularda 900 civarı ve yeterli soğutma sağladıpı için sıvı soputmaya daha fazla vermeğe gerek yok sanırımBütçeniz nedir ona göre hareket edelim
Pleksiyi istediğiniz ölçüye göre yapıyor bu arada bizim kasa 45x20.5 falann11'den Gametech Zeus Ön Panel Bilgisayar Performans Arttırıcı seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!
Ben m9 sistemin on panelini soktum şundan sipariş verdim csde full ayarlarda 1080de 72 73 derece gördüm max on paneli soktum 65i geçmiyor şimdi kargo gelince bu pleksi parçayı takacağım kule tipi sogutucuya gerek kalmayacak sanirim
max 1300 tabi ne kadar aşağısı olursa o kadar iyi olur ama hava soğutucularda 900 civarı ve yeterli soğutma sağladıpı için sıvı soputmaya daha fazla vermeğe gerek yok sanırım
Sıvı soğutmaya gerek yok 214xt fazlasıyla yeterli.argb kablosu yok otomatik RGB sadece argb modelinde kablo var.Arkadaşlar bende 214 mödelini almayi düşünuyorumda argb kablosunu takacak yeri bulamadım tam neresi acaba? (mordart m9 sistem)
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.