Muhtemelen öyle olacak efsane cuma belki yine stok gelir tebilon a peki son attığım igame nasılBence al derim eğer almayacaksanda kara cumayı bekleyebilirsin
Hangisi ?Muhtemelen öyle olacak efsane cuma belki yine stok gelir tebilon a peki son attığım igame nasıl
Hangisi ?
Bu B550M yerine düz prime B550 alınır. O da beyaz temalı.
Değil ya beyaz o alakası yok pekBu B550M yerine düz prime B550 alınır. O da beyaz temalı.
Link Removed
Bakalım belki Rog Strix indirime girer bı ihtimalBu B550M yerine düz prime B550 alınır. O da beyaz temalı.
Link Removed
Yabancı kaynakları araştırdım ama pek içimi ısıtan yorumlar görmedim.
Eyw bakıyorum bende izliyordum şimdiYabancı kaynakları araştırdım ama pek içimi ısıtan yorumlar görmedim.
Bu videoyu izleyebilirsin İngilizce bir video yorumlarada bakmanı tavsiye ederim.
Yüksek seviye bir anakart değil kendisi. Bileşenleri biraz zayıf. Üst seviye işlemci takılmadığı sürece rahat rahat sistem toplanır bununla.Stok bitti 😂 kaç gündür alicam almıyorum hep ha bugün ha yarın diyorum stok bitti bu sefer kafayı buna taktım
Sanal kart?Siteyi bilmiyorum bilmediğim siteye de kart bilgilerimi veremem
KullanmıyorumSanal kart?
Zaten o da tükenmiş 😶🌫️Kullanmıyorum
Tebilon da geri gelirse bu sefer alicam yeter artık 😁 battı balık yan giderZaten o da tükenmiş 😶🌫️
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.