Link RemovedBeyler klavye önerebilirmisiniz mekanik red switch olursa daha iyi olur
Mükemmel bir klavye 👌👌🤙🤙Az bir şey koyup buna yönelmelisin:
Link Removed
Mükemmel bir klavye 👌👌🤙🤙
😀😀 redragon alman markası mı 😀Evet çok iyi bir markadır, ve uzun zaman boyunca bir sürü kişi tarafından önerildi, memnun olmayanda bulamazsın. Senin şu fason Çin’den getirtip üstüne logo basma klavyenden çok daha iyi 🙂
😀😀 redragon alman markası mı 😀
Ayrıca önerdiğim klavyeyi kullananlar gayet memnun. Sorunsuz klavye bu segmentte olmaz zaten.
Hangisinin yaşlı olduğuna mı bakıcaz 😀Redragon’da Çin markası ama büyük ihtimalle senden daha yaşlı bir marka 😀 Daha önerdiğin markanın aslında marka olmadığını, fason üretim markasız ürünlere marka bastığını bile bilmiyorsun. Evet, eski bir ses sistemi üreticisi lakin klavye üretmiyor. Önerdiğin klavye hiç bir yerde kullanılmıyor çünkü doğru düzgün alan yok. Ayrıca önerdiğim klavye bütçesinde çok kaliteli ve herhangi bir sorun barındırmıyor.
İstersen sen o klavyenin önerildiği konuları buraya at ben de o önerdiğim klavyenin önerildiği konuları buraya atayım 🙂 Neyin ne olduğunu görmüş oluruz.
Sorunsuz klavye bu segmentte olmaz zaten.
Hangisinin yaşlı olduğuna mı bakıcaz 😀
Ha fason ha çin menşei ne fark eder.
Redragon outemu, Altec kailh kullanıyor.
Redragon da sorunsuz değil.
Hangisinin yaşlı olduğuna mı bakıcaz 😀
Ha fason ha çin menşei ne fark eder.
Redragon outemu, Altec kailh kullanıyor.
Redragon da sorunsuz değil.
Attığın klavyeye kötü demedim ama daha pahalı olmasına rağmen TKL , multimedya tuşları ve ses tekerleği yok , bilek desteği yok. Görmezden gelinemez. Gamepower da outemu kullanıyor. Neresi kaliteli anlamadım. Kailh outemu'dan daha kaliteli.Klavyede her şey switch olsaydı Gamepower en iyi klavye üreticisi olurdu 🙂 Sorunlu olduğunun kaynağını atar mısın? Ben tam tersini kanıtlayabilecek kadar öneri konusu ve inceleme konusu linki atabilirim buraya.
Çin mevsunu ilk sen başlattın 😀😀Ayrıca daha yeni fark ediyorum da, Çin malı kalitesiz algısını hala kıramadınız mı? Çinli bir sürü çok kaliteli parça üreticisi varken ve çoğu marka ürünlerini Çin’de ürettirirken… Cidden diyecek bir şey bulamıyorum.
Attığın klavyeye kötü demedim ama daha pahalı olmasına rağmen TKL , multimedya tuşları ve ses tekerleği yok , bilek desteği yok. Görmezden gelinemez. Gamepower da outemu kullanıyor. Neresi kaliteli anlamadım. Kailh outemu'dan daha kaliteli.
Sorun çıkıp çıkmaması iki klavye için de şans işi. Örnek istersen atabilirim.
Ekli dosyayı görüntüle 1859
Ekli dosyayı görüntüle 1860
Ekli dosyayı görüntüle 1861
Ekli dosyayı görüntüle 1862
Ekli dosyayı görüntüle 1863
Ekli dosyayı görüntüle 1864
Ekli dosyayı görüntüle 1865
Çoklu mesajınız otomatik olarak birleştirildi:
Çin mevsunu ilk sen başlattın 😀😀
Mesajların olumlu olduğunu görmüşsündür sanırım.Yay sesi 3000 TL’lik TUF K7’de ve 3500 TL’lik Corsair K70 RGB Pro’da da var onu geç. O dediklerinde normal çünkü 2 yıl boyunca deli gibi önerilen bir klavye, çok alındığı için böyle konuların açılması normal. Aynı A400 vakası gibi…
Senin önerdiğin klavyeyle ilgili bir kaç mesajdan başka bir şey bulamadım. Neye dayanarak önerdiğini düşünüyorum hala.
Mesajların olumlu olduğunu görmüşsündür sanırım.
Neyse ben diyeceğimi dedim. Arkadaş karar verir.
Sorunsuz olmadığını gösterdim. O kadar.Yay sesinin ve o sorunların nedenlerini yazdım. Sorun diyen sendin, bende karşılık bir şey yazdım.
Hala o klavyeyi nerenin referansı ile önerdiğini söylemedin. Bir dayanağın olmadan fiyat filtrelemesi ile önüne çıkan ilk klavyeyi önermiş olduğun kanısına varıyorum yavaştan.
daha pahalı olmasına rağmen TKL , multimedya tuşları ve ses tekerleği yok , bilek desteği yok. Görmezden gelinemez.
Kailh outemu'dan daha kaliteli.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.