Çok komiksin sen yahu. Komedyen falan olsana harcanıyorsun burada.
başlığı açan arkadaşa bir şaka yaptım bu sizi neden bukadar rahatsız etti?Çok komiksin sen yahu. Komedyen falan olsana harcanıyorsun burada.
Çok komik "şaka"ymış dostum. O kadar komikti ki gülmekten elim yoksay tuşuna çarptı.başlığı açan arkadaşa bir şaka yaptım bu sizi neden bukadar rahatsız etti?
Aynı takımda olduğum için ve boş konuştuğun için olabilir mi güzel dostum benim?başlığı açan arkadaşa bir şaka yaptım bu sizi neden bu kadar rahatsız etti?
doğru çok haklısın .google dan direk olarak aradığında çıkabilecek olan bir fotoğraf için açılmış olan bir konuya maksat muhabbet olsun diye yazmış olduğum cevabın sizi bukadar rahatsız edeceğini bilemedim.Şimdi siizn profilinizden yoksaya tıklayarak sizin bu şekilde açılmış olan çok öenmli konularınızı birdaha görmeyeceğimÇok komik "şaka"ymış dostum. O kadar komikti ki gülmekten elim yoksay tuşuna çarptı.
ben sizin dostunuz vb.. deilim hitap şekillerinize biraz dikkat ederseniz sevinirimBurası genel herkese açık bir forum ve bir paylaşım yaparken alabileceginiz tepkilere açık olarak konu açmalısınız ozaman .boş konuşmaksa alakanız olmadığı bir konuya 3.olarak girmek yerine aynı takımda olduğunuz ki sanırım sizde Fenerbahçede oynuyorsunuz arkadaşınıza istediği resmi göndererek burada benimle polemik oluşturmak yerine daha fazla yardımcı olabilirdiniz.Böylece boş boş polemik oluşturmak yerine arkadaşınıza yardımcı olabilirdiniz.Aynı takımda olduğum için ve boş konuştuğun için olabilir mi güzel dostum benim?
Olamazsın da zaten. Birisi bizden öneri istemiş, belki kendi seçeceği güzel durmayabilir, bizim de fikirlerimizi merak edebilir değil mi? Boş konuşursan ve beni de etkileyen bir şey ise paşalar gibi girerim tartışmana. İlk başta böyle şeyler paylaşmasaydın ben de polemiğe girmezdim.ben sizin dostunuz vb.. deilim hitap şekillerinize biraz dikkat ederseniz sevinirimBurası genel herkese açık bir forum ve bir paylaşım yaparken alabileceginiz tepkilere açık olarak konu açmalısınız ozaman .boş konuşmaksa alakanız olmadığı bir konuya 3.olarak girmek yerine aynı takımda olduğunuz ki sanırım sizde Fenerbahçede oynuyorsunuz arkadaşınıza istediği resmi göndererek burada benimle polemik oluşturmak yerine daha fazla yardımcı olabilirdiniz.Böylece boş boş polemik oluşturmak yerine arkadaşınıza yardımcı olabilirdiniz.
Google'dan baktım ve beğenmedim belki başka birisinde güzelleri vardır diye açtım google kullanmayı bilmeyecek kadar aptal değilim ayrıca beni engellemenize çok memnun oldum aptal beşiktaş taraftarlarını akışımda görmemek beni mutlu eder.doğru çok haklısın .google dan direk olarak aradığında çıkabilecek olan bir fotoğraf için açılmış olan bir konuya maksat muhabbet olsun diye yazmış olduğum cevabın sizi bukadar rahatsız edeceğini bilemedim.Şimdi siizn profilinizden yoksaya tıklayarak sizin bu şekilde açılmış olan çok öenmli konularınızı birdaha görmeyeceğim
Bu fotoğraf daha çok yakışır hocam.Sana gelirsek, bence bu fotoğraf çok yakışır.
Ekli dosyayı görüntüle 4253
olmam olmakta istemem.Siz konuya müdahil olana kadar zaten paylaşımı yapan arkadaş imojisini koymuş ve konu kapanmıştı .Boşuna uzattınız.Olamazsın da zaten. Birisi bizden öneri istemiş, belki kendi seçeceği güzel durmayabilir, bizim de fikirlerimizi merak edebilir değil mi? Boş konuşursan ve beni de etkileyen bir şey ise paşalar gibi girerim tartışmana. İlk başta böyle şeyler paylaşmasaydın ben de polemiğe girmezdim.
Sana gelirsek, bence bu fotoğraf çok yakışır.
Ekli dosyayı görüntüle 4253
aptal derken???Hitap şekillerimize biraz daha dikkat edelim konu istemeyeceğimiz yerlere gitmesin.Altı üstü yapılan bir şaka ama haklısınız benim hatam.sonuçta “Sen ne söylersen söyle, söylediğin, karşındakinin anladığı kadardır." diye bir söz vardır.Google'dan baktım ve beğenmedim belki başka birisinde güzelleri vardır diye açtım google kullanmayı bilmeyecek kadar aptal değilim ayrıca beni engellemenize çok memnun oldum aptal beşiktaş taraftarlarını akışımda görmemek beni mutlu eder.
Bu fotoğraf daha çok yakışır hocam.
Ekli dosyayı görüntüle 4255
O zaman boş konuşma ki boşuna uzatmayalım.olmam olmakta istemem.Siz konuya müdahil olana kadar zaten paylaşımı yapan arkadaş imojisini koymuş ve konu kapanmıştı .Boşuna uzattınız.
Pardon hocam. Ben zaten bir forumda galatasaraylı birisiyle kavga ettiğim için 3 Hafta 4 Gün ban yemiştim o yüzden akıllandım. Hakkım geçtiyse helal edin.olmam olmakta istemem.Siz konuya müdahil olana kadar zaten paylaşımı yapan arkadaş imojisini koymuş ve konu kapanmıştı .Boşuna uzattınız.
aptal derken???Hitap şekillerimize biraz daha dikkat edelim konu istemeyeceğimiz yerlere gitmesin.Altı üstü yapılan bir şaka ama haklısınız benim hatam.sonuçta “Sen ne söylersen söyle, söylediğin, karşındakinin anladığı kadardır." diye bir söz vardır.
şuan boş yapanda mevzuyu boş yere uzatanda sizsiniz.O zaman boş konuşma ki boşuna uzatmayalım.
Sokak ağızı kullanmaya devam et. En başta kim boş konuşmuş görüyoruz, direk yoksayıyorum sizi.şuan boş yapanda mevzuyu boş yere uzatan da sizsiniz.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.