Çok güzel yerlere 😇
Çok güzel yerlere 😇
evet birtanede bizim başımızda var aynısındanFenerbahçe kapatılır Ali Koç gene istifa etmez maalesef. Ve kulüpte hala Ali koç'u savunanlar var.
1 ceza puanı aldınız tarzında bir mesaj geldi ona istinaden söyledim ceza kısmını.Çok güzel yerlere 😇
Ceza alsaydınız yazamazdınız 😉
Bi Galatasaray olamadık başarısız başkanlarını hemen yolladılar.evet birtanede bizim başımızda var aynısından
1 ceza puanı aldınız tarzında bir mesaj geldi ona istinaden söyledim ceza kısmını.
aynen öyle ama gönderdikleri başkanın Ali Koç kadar lobisi yoktuBi Galatasaray olamadık başarısız başkanlarını hemen yolladılar.
Ali Koç başkanlığında süper ligdeki tüm takımlar şampiyonluk görür ama maalesef Fenerbahçe şampiyon olamaz. Ayrıca şu an Fenerbahçe en uzun şampiyon olamadığı dönemi yaşıyor. Bundan önceki 6 seneymiş.aynen öyle ama gönderdikleri başkanın Ali Koç kadar lobisi yoktu
çok olmuş cidden ve bu büyük bir camia için hem maddi hem manevi sıkıntı en kötü sene sonunda gitmesi lazımAli Koç başkanlığında süper ligdeki tüm takımlar şampiyonluk görür ama maalesef Fenerbahçe şampiyon olamaz. Ayrıca şu an Fenerbahçe en uzun şampiyon olamadığı dönemi yaşıyor. Bundan önceki 6 seneymiş.
İstifa etmezse sezon sonu gidemez hocam. Fenerbahçede seçimler 3 senede bir oluyormuş giderse 2024'te gider.çok olmuş cidden ve bu büyük bir camia için hem maddi hem manevi sıkıntı en kötü sene sonunda gitmesi lazım
edecek gibi durmuyor malesef bizim için iyi olsada Türk sporu için kötüİstifa etmezse sezon sonu gidemez hocam. Fenerbahçede seçimler 3 senede bir oluyormuş giderse 2024'te gider.
Sadece Süper Ligde kötü performans sergilesek gene iyi avrupada da kötü performans sergiliyoruz ve ülke puanı düşüyor.edecek gibi durmuyor malesef bizim için iyi olsada Türk sporu için kötü
evet ama koltuk sevdası ve hırsı yüzünden duruyor şuan sadeceSadece Süper Ligde kötü performans sergilesek gene iyi avrupada da kötü performans sergiliyoruz ve ülke puanı düşüyor.
Şu anda ülke puanını sırtlayabilecek tek takım Galatasaray dua edelim de Avrupaya gidebilsinler.evet ama koltuk sevdası ve hırsı yüzünden duruyor şuan sadece
)))Şu anda ülke puanını sırtlayabilecek tek takım Galatasaray dua edelim de Avrupaya gidebilsinler.
Ben bacağımı dövüyorum en azından bacak beleşkardeşim bende fenerliyim ama kanser olduğumuz bir takımın kılıfını koymasan daha iyi olur bendede vardı maç izlerken iki defa duvara vurdum telefonu daha önce
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.