kemal dedeee kaybetme la
Son düzenleme:
Daha yüzde 2 açıldı ne kaybetmesi .kemal dedeee kaybetme la
%12 açıldı ne 2 siDaha yüzde 2 açıldı ne kaybetmesi .
AA'nın her seçimde ilk AKP'yi yüksek göstermesine inananlar kaldı mı ya .%12 açıldı ne 2 si
AA'nın her seçimde ilk AKP'yi yüksek göstermesine inananlar kaldı mı ya .
Sinan oğan oyu Muharrem ince sayesinde arttı o belirlemeyecek ikinci turda kk atın derse kk kazanacak Sinan oğan kenidi kalesine gol attı bana bakanlık verirseniz desteklerim diyeSeçim ikinci tura kalır biz dedik bu seçimi biz belirliyoruz diye SINAN OGAN işte 💪 hepsi kapımıza gelecek
Hiç alakası yok Sinan Ogan a verilen oylar milliyetçi kemik kitle gerçek kemik kitle Sinan Ogan asla kk demez çünkü kk terör ile mesafe koymuyorSinan oğan oyu Muharrem ince sayesinde arttı o belirlemeyecek ikinci turda kk atın derse kk kazanacak Sinan oğan kenidi kalesine gol attı
Sjsjsjjjsjs la ne kemik kitlesi mi dalğamı geçiyon Muharrem ince oyları gitti artistlik yapmaya gerek yok resmen akp daha fazla bir şey verirse onu destekleyecek asla güvenilmez biriHiç alakası yok Sinan Ogan a verilen oylar milliyetçi kemik kitle gerçek kemik kitle Sinan Ogan asla kk demez çünkü kk terör ile mesafe koymuyor
Biz bu ülkeyi ne yolsuzculara bırakırız ne de PKK teröristlere sen de kk ye vermişsin belli ki hepiniz bize muhtaç olacaksınız Türk milliyetcileri biz buradayız diyorSjsjsjjjsjs la ne kemik kitlesi mi dalğamı geçiyon Muharrem ince oyları gitti artistlik yapmaya gerek yok resmen akp daha fazla bir şey verirse onu destekleyecek asla güvenilmez biri
sinan oğan dediğin adam geçen gün bakanlık için tükürdüğümüzü yutarız diyen değil mi? ben mi yanlış hatırlıyorum ayrıca türkiye cumhuriyeti 13. cumhurbaşkanı kemal kılıçdaroğlu olacak.Biz bu ülkeyi ne yolsuzculara bırakırız ne de PKK teröristlere sen de kk ye vermişsin belli ki hepiniz bize muhtaç olacaksınız Türk milliyetcileri biz buradayız diyor
Söylemi ile ilgili Kanıtın var mı varsa bekliyorum K.K olur olmaz bilmiyorum ama olursa bir şarkı var zamanı gelince onu soylicem seçim ikinci tura Kalıyor ikinci turda biz kk yi desteklemeyiz yine söylüyorum bizim birinci beklentimiz terör mesafe koymadıkca bu adamdan bişey olmazsinan oğan dediğin adam geçen gün bakanlık için tükürdüğümüzü yutarız diyen değil mi? ben mi yanlış hatırlıyorum ayrıca türkiye cumhuriyeti 13. cumhurbaşkanı kemal kılıçdaroğlu olacak.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.